Dil

Dil is een Walesche meisjesnaam. Het betekent `eerlijk.`

eer·lijk (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) betrouwbaar: eerlijk als goud  openhartig: zeg eens eerlijk

afgeleide van: Krokodil*

kro·ko·di(de; m en v; meervoud: krokodillen) in water levend, gepantserd reptiel met grote bek met tanden

Met Dil wil ik de wereld nog mooier te maken dan hij op dit moment al is.
Door bewuster te leven, verbindingen te organiseren en lijntjes te leggen, persoonlijke interieurontwerpen en inspirerende woorden.

Mijn verhaal

Jil - klein


‘Oké miss. Dil, allemaal leuk en aardig, maar wie ben jij?’

Goede vraag! 
Aangenaam. Ik ben Jildou, wonend in Groningen. 
Ik houd van mooie dingen, het liefst met een knipoog en net even anders.

Keuzes

Keuzes, die vond ik lastig. Ik kan wel zeggen dat ik tot voor kort een ‘ingerold’ leven had. De studie Leisure Management omdat ik eigenlijk mijn keuze nog open en breed wilde houden. Een stage bij NDC events, waaruit ik doorgerold ben naar een baan en van het ene evenement in het andere rolde (ja, dat doe je als eventorganisator). 

Tot december 2018. Ik was klaar met rollen. Hoewel ik ontzettend veel heb geleerd en met veel plezier aan mijn studie en baan heb gewerkt, voelde ik: het is tijd voor iets anders. De keus maken en er vol voor gaan. De eerste keus: de studie Interieurarchitectuur- en ontwerp starten. Tweede keus: van fulltime naar parttime. Derde keus: mijn baan opzeggen en starten met Dil.

Naast mooie dingen, houd ik van woorden, het leven en de natuur. De verbinding met anderen en eenvoud. Maar ook van speelsheid; laten we het vooral niet te serieus nemen allemaal. Ik ben enthousiast en altijd in voor een uitdaging. Ohja en ik kan wel zeggen dat ik gedreven ben. Gedreven in het leven (oh mooi). Op zoek naar (persoonlijke) groei en verbetering, gewoon omdat ik daar heel blij van word.

Weten wie ik nog meer ben? Dat vertel ik je graag, onder het genot van een lekker bakkie. Zo veel leuker, echte verbindingen!

Mijn pijlers

VERBINDING

Mensen letterlijk in verbinding met elkaar brengen. Ik help je graag bij de organisatie van evenementen en bijeenkomsten.

VERTOEVEN

Geef mij je interieurstruggles dan geef ik je er een thuis voor terug. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. 

VERHALEN

What’s your story? Kom maar op met je verhaal. Laten we hem vertellen!

*Ps. Je hebt nog iets van me tegoed. Juist, de Krokodil. Waar mijn secret mascotte vandaan komt?

Kro-ko-dil, drie lettergrepen!

Veel te veel vonden heit (papa) en 4-jarige Jildou.

Eenvoud en kracht: dus gewoon Dil. 

 

Schuiven naar boven