Een thuis
voor iedereen

 

gratis

THUIS. De belangrijkste plek op deze hele aardbol als je het mij vraagt. Een plek waar je telkens naar terugkeert. Waar je dansend door de kamer swingt en uitgezakt met je bord op schoot op de bank hangt. Dé plek waar jij, jij mag zijn. Persoonlijk. Met veel liefde en aandacht maakte ik deze gratis items voor je. Zo zet je de eerste stap naar jouw thuis. Gratis en speciaal voor jou! Speciaal voor iedereen die zich thuis wil voelen in zijn/haar eigen huis.

e-book

Van
huis
naar thuis

Je voelt het. Het is er bijna, maar net niet.
Dat fijne thuisgevoel.

In dit e-book ontdek je stap voor stap hoe de basis van je thuis in elkaar zit. Wat je fijn vindt en wat de principes zijn van kleur, materialen, spullen en stijlen. 

5 Basics,
tips en
trucs

Vouwen maar

Persoonlijker dan dit wordt het niet! Wat dacht je van je eigen lampenkap? Leuk boven de eettafel, naast de bank of eigenlijk overal. Ontdek hier stap voor stap hoe je de lamp maakt – inclusief video.

In samenwerking met Wonen&Co.

DO IT YOURSELF

Origami
Hanglamp

PRINTABLES

Wel zo persoonlijk

Zelf niet zo handig of geen zelfmaker? Misschien een tikkeltje lui? Maar wil je wel iets persoonlijks in huis? Print dan deze posters uit. Hang ze op, doe er een lijstje om of zet ze neer als kaartje!