THUIS

Dé 5 basisstappen op een rijtje 
voor jouw thuis

JE LEERT:

DOWNLOAD NU GRATIS

Dé start van jouw thuis

DITISDIL

a.k.a Jildou

Mijn hele leven ben ik al bezig met interieur. Ik houd van eenvoud, speels, kleur en het liefst met een dikke knipoog. Daarnaast heb ik een groot hart voor de wereld waar we op leven. Ik maak daarom graag gebruik van natuurlijke- en kwalitatief hoogwaardige materialen. En niet geheel onbelangrijk. Het draait allemaal om jou! En vooral om van jouw huis echt je thuis te maken. Niks geen showroom, maar een fijne en persoonlijke omgeving. 

interieuradvies, Groningen,ditisdil, interieur, interieuradvies, thuis, van huis naar thuis, binnenhuis, interieurontwerp, interieuradvies, gezellig, gratis

Je thuis voelen in je eigen huis. Het moment waar je de hele dag naar uitkijkt: neerploffen op de bank. Tot rust komen in jouw domein. Niets hoeven, niets moeten. Gewoon een fijn boek lezen, lekker lang tafelen of met een pizza op schoot voor de TV. 

Toch lukt het je maar niet. Die rust waar je eigenlijk zo naar verlangt. Het is er niet. Je ploft niet neer met een zucht van opluchting, maar eerder van frustratie. Frustratie door bijvoorbeeld de chaos, de kilheid, het: ‘het is het gewoon net niet’ of het niet thuis voelen in je eigen huis. 

 

Of dat nodig is? Nee!
Of je daar zelf al veel verandering in kunt brengen? JAZEKER! 

 

Pijl 2

DOWNLOAD NU

Waar wacht je nog op?
Plop, je thuis wacht op je in je mailbox!