ONTDEK DE OPTIE DIE BIJ JOU PAST

Pijl 1

IK HEB EEN:

SPAR SESSIE

Wat voor accessoires kies ik uit? Welke kleur doe ik op welke wand? Wat voor soort salontafel kan ik het best uitzoeken? Met een SPAR SESSIE plannen we een online sessie in en beantwoord ik zo goed mogelijk jouw vragen. Perfect dus voor kleine(re) vragen!

  • Online sessie vanaf €75,-

    Stuur je vraag en foto's | voorbereiding | 30 minuten online bespreking.

  • Extra tijd €49,- per uur

    Meer dan 30 minuten nodig? Na deze tijd geldt een uurtarief, rekenend per 15 minuten.

DOE MIJ MAAR:

DUURZAAM

Wil jij graag duurzame interieurkeuzes maken, maar geen idee waar je moet beginnen? Welke opties er zijn en hoe je alles het best kunt combineren? Een duurzaam interieuradvies verschilt niet veel met een normaal advies. Behalve dan dat de keuzes die we maken zo duurzaam mogelijk zijn. Ik gebruik hierbij de SUB-methode: Save | koester wat er is: hergebruik & reparatie – Use | lenen of leasen: je hoeft niet alles zelf te bezitten – Buy | als er gekocht wordt, dan zo duurzaam mogelijk. 🌱Natuurlijk & biobased materiaal⁠ 🌱Circulair ontwerp⁠ 🌱Nederlandse kwaliteit⁠ 🌱Modulair ontwerp⁠ 🌱Low impact materiaal b.v. door lage(re)CO2 uitstoot en/of gemaakt van gerecycled materiaal ⁠🌱 Tweedehands

Duurzaam interieuradvies Groningen, FOBO, interieur, interieurkeuzes, meubels, opties, mogelijkheden, kiezen, interieurstyling, interieurontwerp, interieuradvies, Groningen, Nederland
FOBO, interieur, interieurkeuzes, meubels, opties, mogelijkheden, kiezen, interieurstyling, interieurontwerp, interieuradvies, Groningen, Nederland

BIJ JOU THUIS | ONLINE

Verhuizen? Of wil je juist nog graag een tijd in je huidige stek blijven, maar voelt het niet als een thuis? Je hebt misschien wel ideeën, maar kan ze niet goed bij elkaar brengen. Er zijn zoveel keuzes te maken, maar hoe maak je de juiste keus en daarmee een combinatie waar je blij van wordt? Of heb je moeite met het visualiseren van de ruimte. Dan is een persoonlijk advies bij jou thuis iets voor jou!

Vooraf stuur ik een offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Vervolgens kom ik bij je langs voor een kennismaking en bespreken we jouw wensen en behoeften. Op basis daarvan stuur ik je een offerte en gaan we samen aan de slag. Afhankelijk van het gekozen pakket kom ik sowieso twee keer bij je langs om samen te sparren en de ideeën concreet te maken. Zo maken we van je (toekomstige huis) jouw thuis! 

Liever online? Ook dat is een optie. In dat geval doen we alle gesprekken online en deel ik de documenten online. Eventuele stalen ontvang je per post.

EN DAT KOST:

BASIC

VANAF €499,-*

Perfect om de juiste basis mee neer te zetten. Zodat je hem zelf helemaal af kunt maken. 

Moodboard

Indeling (2D)

Materialen- & Kleurenplan

Persoonlijke Pinterestpagina

30 minuten vragensessie na afloop

CONTACTMOMENTEN

Kennismaking + intake bij jou thuis
Eindpresentatie bij jou thuis 
Na afloop zelf in te plannen: telefonisch/online vragensessie

COMPLEET

VANAF €999,-*

Voor het complete plaatje. Van basis tot meubels en verlichting en alles visueel in 3D beelden. Voor als je het goed voor je wilt zien. Eventueel uit te breiden met een meubelstuk op maat.

Moodboard

Indeling (2D + 3D)

Uitgebreid Materialen- & Kleurenplan

Meubels – inclusief shoppinglist

Verlichtingsplan – inclusief armaturen shoppinglist

3D beelden

Persoonlijke Pinterestpagina

30 minuten vragensessie na afloop

CONTACTMOMENTEN

Kennismaking + intake bij jou thuis
Conceptpresentatie bij jou thuis
Eindpresentatie bij jou thuis 
Na afloop zelf in te plannen: telefonisch/online vragensessie

MIX + MATCH

VANAF €225,- p.s.*

Mix & Match je eigen ideale pakket, of breid één van de andere pakketten uit. Prangende vraag over één specifiek onderdeel, ook dat is mogelijk. Keuze uit één of meerdere onderstaande losse onderdelen. Kom je er niet uit? Bel of mail!

Moodboard

Indeling (2D + 3D)

Uitgebreid Materialen- & Kleurenplan

Meubels – inclusief shoppinglist

Verlichtingsplan – inclusief armaturen shoppinglist

3D beelden

Persoonlijke Pinterestpagina

Samen shoppen **

 

OP MAAT

VANAF €250,- p.s.*

Meubelstuk 

Keuken

Badkamer

Staat jouw ideale optie er niet tussen? Geen probleem! Heb je bijvoorbeeld een zakelijk verzoek of wil je samen sparren bij jou thuis, het kan allemaal. Stuur me een mailtje of bel voor de mogelijkheden. 

* Genoemde prijzen gelden voor afgesloten ruimtes van max. 50 m2. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,30 per km, binnen een straal van 10 km rondom Groningen Stad is dit gratis. Bij afname van een advies werk ik zoveel mogelijk details voor je uit, geef je hier een daar suggesties voor leveranciers, winkels en uitvoerders. Wie de uiteindelijke uitvoering doet, dat is aan jou!
Lees hier ook de algemene voorwaarden die gelden voor een interieuradvies. 

**  Ik werk samen met diverse winkels in het Woonforum Groningen. Op basis van het meubelplan gaan we samen de meubels shoppen die verkrijgbaar zijn bij het Woonforum. Ik stel je items voor en geef je alle info + specificaties (denk aan stoffen, opstelling en maatvoering). Plus een fijne korting voor jou!

Stap voor stap naar een persoonlijk en warm thuis!

Dit zijn de stappen die we doorlopen we bij het creëren van jouw persoonlijke thuis. 
Let op, dit is een standaard voorbeeld. Afhankelijk van hoe uitgebreid jouw vraag is volgt er een stappenplan van één of meerdere fases en contactmomenten.

Stap 1 Moodboard
De vertaling van jouw wensen, verhaal, de stijl & sfeer in beeld
Stap 2 Indeling
Eén goede indeling bestaat niet. Daarom presenteer ik je verschillende opties. Samen komen we tot jouw ideale plaatje.
Stap 3 Kleuren & materialen
Een eerste conceptvoorstel voor een combinatie van kleuren en materialen. Samen kijken we of dit is wat aansluit.
Stap 4 Meubels
Voorstellen voor verschillende meubels, inclusief handig online shoppingoverzicht en een persoonlijke Pinterest pagina met wat alternatieven. Handig en makkelijk. Zodat je in één klik vanachter jouw bureau je nieuwe inrichting besteld.
Stap 5 Verlichting & armaturen
Verlichting maakt de ruimte af. Het is niet alleen enorm sfeerbepalend, maar kan een plek ook meerdere functies geven. In deze stap kijken we naar de plek, het soort licht en de armaturen.
Stap 6 Presentatie
Aan de hand van 3D beelden laat ik je zien hoe de definitieve uitwerking van de ruimte eruit komt te zien. Altijd vanuit meerdere standpunten, zodat je een goed beeld krijgt.
Stap 7 Realisatie & styling
In principe geef ik je bij de eindpresentatie alle ingrediënten zodat jij de plannen kunt realiseren. Toch hier en daar nog extra hulp nodig? Of vindt je het fijn om samen te gaan shoppen of dat ik de finishing touch voor je neerzet? Allemaal mogelijk!
dit zegt, review, portfolio, recensie,

Jildou heeft ons goed op weg geholpen mbt de keuzes die wij moesten maken voor onze nieuwe woning. We zijn erg tevreden met het resultaat en daarnaast hebben we het contact met haar als erg prettig ervaren!

“Mijn woonkamer voelde niet gezellig, het was net niet één geheel. Tijdens een online advies stelde Jildou voor de wand achter de TV ook mee te nemen. En kwamen we samen tot een leuke oplossing. Het verven van de schuine lijn is erg mooi geworden. En ik ben dan ook

Na 10 jaar gedaan te hebben met het interieur van mijn woonkamer, vond ik het tijd voor wat anders. In de loop van de tijd was mijn smaak veranderd, maar ik kon er zelf geen draai aan geven. Nieuwe kleren zijn makkelijker gekocht dan bijvoorbeeld een nieuwe kast. Gelukkig was