Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/e/e/ditisdil.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/e/e/ditisdil.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/e/e/ditisdil.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/e/e/ditisdil.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Leesvoer. Mijn boeken inspiratie en wishlist - DITISDIL

Leesvoer | Mijn toppers en wishlist

Oh boeken. Ik verslind ze bijna. Letter voor letter, bladzijde voor bladzijde neem ik ze in me op. Verslaafd aan de woorden die een verhaal vormen. Als een kind zo gelukkig stroop ik de bibliotheek. Wat mijn toppers zijn en welke boeken er absoluut nog op mijn wishlist staan?

Op naar de bieb

Ik had een tijd dat ik veel boeken kocht. En er was een tijd dat ik me liet verleiden tot het digitale fenomeen de e-reader. Toch is er wat mij betreft niets zo fijn als een hardcopy boek. Die bladzijden voelen en de woorden voor m’n neus zonder dat er een blauwig scherm mijn gezicht verblindt. Dus die e-reader, die heb ik snel vaarwel gezegd. Kopen? Dat is bijna niet te doen als ware boekenverslinder. Oplossing: de bieb. Op die manier kan ik veel lezen, hoef ik het niet te kopen en heb ik minder spullen in huis! En de boeken die echt heel waardevol zijn? Die kan ik altijd nog kopen.

boeken, inspiratie, wishlist

Toppers van dit moment

Verlangen naar minder – Jelle Derckx
Een absolute aanrader! Jelle geeft een kijkje in zijn eigen leven. En legt hier heel mooi aan de hand van zijn eigen leven uit hoe hij zijn leven heeft geminimaliseerd (tip: bekijk ook deze documentaire). Een persoonlijk verhaal met inhoud.

Urban Jungle – Igor Josifovic & Judith de Graaff
Een en al groeninspiratie. Met prachtige interieurs is Urban Jungle één groot boek om bij weg te dromen. Aangevuld met praktische tips.

Steeds Leuker – Jelle Hermus
Van slap patatje naar een leven waar je zelf weer de baas bent. Jelle neemt je op een fijne en luchtige manier mee op een reis. Een boek met fijne inzichten en een goede dosis humor.

Wonder Plants 2 – Irene Schampaert & Judith Baehner
Wauw. Nog een plantenboek (zegt dat iets over mijn plantenliefde). De mooiste planteninterieurs zijn verzameld in één boek. Irene en Judith presenteren de laatste trends én geven je praktische tips.

De kracht van kwetsbaarheid – Brené Brown
Even een totaal ander boek. Na het zien van de Ted talk en haar documentaire op Netflix kon ik niet anders dan ook het boek lezen. Brené laat je inzien wat de kracht van kwetsbaarheid is, belicht het onderwerp schaamte en laat zien dat we allemaal worstelen met dezelfde onderwerpen.

Mijn wishlist:

  • Hygge; De Deense kunst van het leven – Meik Wiking
  • Smûk – Wimke Tolsma
  • Ooit aten we dieren – Roanne van Voorst
  • De verborgen Impact – Babette Porcelijn
  • Hoe gaan we dit uitleggen? – Jelmer Mommers

Vertel: ben jij net zo’n boekenverslinder als dat ik ben? En welke boeken zijn jouw absolute toppers?

Geef een reactie

Schuiven naar boven