Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/e/e/ditisdil.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/e/e/ditisdil.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/e/e/ditisdil.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/e/e/e/ditisdil.nl/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39 De musthaves voor een zero waste picknick. - Groen Vertoeven

Zomerfibes. Met deze items wordt je picknick onvergetelijk (+ give away)

De zomer. Hij is echt aan nu. Op moment van schrijven is het ’s ochtends al rond de dertig graden (pfhooeeh). En wat is er fijner met dit weer dan buiten picknicken in ’t park, bos of op het strand? Een fair en Zero Waste picknick natuurlijk. Lekker met eigen gemaakte salades, broodjes en koude limo. Ik vroeg Mirelle van Mefrouw’s Ecoshop wat haar absolute musthaves voor een onvergetelijke picknick zijn. En ze geeft daarnaast een heel tof en handig item weg.

Mirelle’s picknick musthaves

1.) Safety first!
Zonnebrandcrème; de perfecte bescherming om zorgeloos in het zonnetje te kunnen zitten. 

2.) Perfecte vervanger voor het boterhamzakje
Eigenlijk moet deze alleskunner op 1: de stasher bag. 

3.) Keep it cool
Een RVS koelelement om je snacks lekker koel te houden.

4.) Wrap it up
Een super handige foodwrap om de lekkerste broodjes in te bewaren en geen volume mee terug in de mand als alles op is, fijn!

5.) Ork, ork, ork….
Soep eet je met een? Juist, een spork. Ideaal bestek voor een bewuste picknick.

6.) Eerst water, de rest komt later
Inmiddels gelukkig niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld: de Dopper. Zo heb je altijd voldoende water bij je.

7.) Lunch bouwen
Deze tiffin bestaat uit meerdere lagen waardoor je verschillende gerechten makkelijk meeneemt. 

8.) Afdekken maar
Deze siliconen deksels zijn zeker onmisbaar. Je neemt gemakkelijk een halve komkommer of appel mee of je dekt er je potjes met lekkers mee af.

9.) Lekker slurpen
Nog een handige om altijd in je tas te hebben en mag tijdens een picknick dan ook niet ontbreken.

10.) Coffee please
Toetje? Deze glazen koffiebeker bezorgt jou overal dat lekkere bakkie. Wie wil dat niet? Precies. Daarom geeft Mirelle één exemplaar weg. Winnen? Dat doe je hier.

Kleedje mee en gaan met die banaan

Met de top 10 van Mirelle op zak (en beter nog: in huis) heb je dé ingrediënten voor een zero waste picknick te pakken. Wat rest? Een kleedje, vrienden en familie, een leuke locatie én je favoriete gerechten uiteraard! Mijn favoriet op dit moment? Een frisse couscoussalade met falafel en munt. Of een hartige taart met spinazie en feta bijvoorbeeld.

Win een glazen koffiebeker

Waar je ook gaat of staat, deze glazen koffiebeker bezorgt jou altijd en overal een goede kop koffie, zonder het gedoe en afval van een kartonnen beker en plastic dekseltje. Kun je er weer lekker tegenaan.

Hoe dan?
Helaas is het niet meer mogelijk om met de winactie mee te doen? Wil je op de hoogte blijven van toffe acties? Volg mij op Instagram @groenvertoeven of laat hiernaast je gegevens achter en ontvang groene inspiratie in je inbox.

Ga je zelf lekker zero waste picknicken? Laat het ons weten en deel je creaties met #picknickfriends.

2 gedachten over “Zomerfibes. Met deze items wordt je picknick onvergetelijk (+ give away)

Geef een reactie

Schuiven naar boven