masker, accessoires, interieur, decoratie, styling, natuurlijk, circulair, duurzaam, storytiles

THUIS // Zo omring je je met fijne spullen

Nu ik zelf onlangs ben verhuisd ben ik druk bezig om mijn huisje eigen te maken. Heerlijk! Een proces dat wel even tijd nodig heeft. En dat is juist leuk. Geen overhaaste aankopen omdat alles meteen perfect moet. Nee! Gewoon zo nu en dan iets leuks zodat het iedere keer een stukje completer wordt.

Zorgvuldig gekozen

Nee mijn huis staat niet vol met spullen en dat zal ook nooit het geval worden. Een overdaad aan spullen bezorgt me nogal chaos in ’t hoofd. Niet nodig. Daarnaast is spullen kopen en bezitten de nummer één vervuiler op aarde. Daarom kies ik ze zo zorgvuldig mogelijk uit. Alles wat bij mij in huis komt, staat een zorgvuldige én kritische keuring te wachten (ja, ook mensen haha). Zorgvuldig word alles uitgezocht waar ik me mee omring.

masker, accessoires, interieur, decoratie, styling, natuurlijk, circulair, duurzaam

Het kritische eisenlijstje:

En ja als je door een kritische jury heen moet, staan er natuurlijk een aantal eisen op het lijstje waar je aan moet voldoen. Onder andere het volgende:

  • Er zit een mooi verhaal achter
  • Zo natuurlijk mogelijk (geen botox en ander plastic dus)
  • Zo veel mogelijk gemaakt door mensen

Ik houd van verhalen. Het is toch zo veel leuker om nog te kunnen genieten van de herinneringen en verhalen die achter bijzondere spullen zitten. Bijvoorbeeld de spullen van mijn opa en oma, uit de kringloop. Maar ook van designers die een boodschap hebben. Geen duizend in een dozijn, maar uniek. Een beetje anders dan anders!

Een greep uit het assortiment

Twee keramieken tegeltjes van StoryTiles. Een uniek ontwerp met een grappige twist. Marga combineert op super leuke wijze het ouderwetse tegeltje met een moderne en humoristisch beeld. Of neem het kleurrijke masker van Studio Roof. Gemaakt van karton en ontzettend speels hangt ‘ie tegenwoordig te pronken aan de schouw.

“Imagination is always the motive behind our collection. We believe that imagination is not bound by age. Our products are creations for all ages, inviting to tell stories to each other, to inspire and to be inspired. – Studio Roof”

Verder vind je de lamp van opa en oma, die ik binnenkort nog weer een nieuwe update ga geven. En natuurlijk veel, heel veel planten. En nog een aantal mooie souvenirs uit Zuid-Afrika en Marokko.

Hoe decoreer jij je huis? Is alles in één keer af of doe je het net als ik stap voor stap? En waar haal jij je spullen?

Geef een reactie

Schuiven naar boven