Duurzaam Interieuradvies Groningen

Dé start van jouw duurzame thuis

moodboard, duurzaam interieuradvies, Groningen, Haren, stijl, sfeer, woonkamer

Dit krijg je:

Duurzaam Interieuradvies Groningen

Je thuis. Het lijkt zo simpel. Toch valt het in de praktijk helaas nog wel eens tegen. Het lukt je net niet om er echt die plek van te maken waar je met een zucht van opluchting neerploft. Plus, jij wilt graag thuiskomen met een goed gevoel. Een thuis dat net zo goed is voor jou als voor de mensen die eraan gewerkt hebben en de aardbol. Met een duurzaam interieuradvies in Groningen kom je tot net dat ene inzicht, idee of totaalconcept waar je naar opzoek bent en dat geheel duurzaam en verantwoord samengesteld. 

Duurzaam interieuradvies Groningen, FOBO, interieur, interieurkeuzes, meubels, opties, mogelijkheden, kiezen, interieurstyling, interieurontwerp, interieuradvies, Groningen, Nederland

Tijdens een duurzaam interieuradvies in Groningen gaan we samen aan de slag om van jouw interieur een echt thuis te maken. Samen? Ja, met jouw input, wensen en eisen ga ik aan de slag, om vervolgens samen tot een geheel te komen. Het is immers jouw thuis. Een interieuradvies is daarom nooit eenzijdig. Je leeft toch niet in een showroom?! Die gezellige (georganiseerde) chaos, waar het net niet helemaal perfect is. Maar wel jouw gezellige georganiseerde chaos, of hoe je jouw thuis ook maar definieert. Met veel of weinig spullen, een kleurenbom of juist rustig en neutraal.

Voor grote en kleine vragen
Soms lijkt het alsof je zelf in een tunnel zit. Gevoed door je eigen beeld kom je telkens weer op hetzelfde uit. Maar is dat het wel? Je twijfelt. Met een duurzaam interieuradvies Groningen stap je uit die tunnel en reik ik je opties en ideeën aan waar je weer verder mee kunt. Op die manier komen we samen tot een geheel. Of het nu gaat om je hele huis, alleen de woonkamer, of zelfs de keuze voor een kleur op de muur of een passend vloerkleed. 

En denk je: ja ik wil heel graag voor duurzame keuzes gaan, maar waar begin ik? Waar zoek ik en wat is wel en niet duurzaam? No worries, ik heb inmiddels al heel wat opties en mogelijkheden voor je verzameld. Allemaal duurzame opties die alles behalve saai en stoffig zijn en hartstikke betaalbaar. Want duurzaam wonen is voor iedereen mogelijk! 

Help ik weet niet wat ik wil of mooi vindt?
Niks aan de hand. Samen komen we er achter. Hoe? Ik stel je vragen, stel je opties en ideeën voor, waarmee we erachter komen wat je wilt, mooi vindt en belangrijk vindt. Ook al heb je helemaal geen zin en tijd om over je thuis na te denken, dat stuk pak ik graag voor je op.

Herken jij jezelf hierin:

  • Ik weet juist wel wat ik mooi vindt, maar kan het niet samenbrengen
  • Er zijn zoveel keuzes die ik moet maken, ik weet niet welke ik moet maken
  • Ik woon al een hele tijd in mijn huis en wil graag nog lang hier blijven wonen, maar het lukt me niet om er een kloppend geheel van te maken
  • Ik ga straks verhuizen en wil graag in één keer de juiste duurzame keuzes maken
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik de ruimte optimaal benut?
  • Mijn huis is best donker, hoe zorg ik ervoor dat het lichter lijkt?
  • Ik wil graag de authentieke charme en gezelligheid terug laten komen in mijn nieuwbouwhuis, hoe doe ik dat?
  • Ik wil graag de stijl en sfeer van binnen verder trekken naar buiten, maar kom er net niet uit.

Dan is een duurzaam interieuradvies Groningen zeker iets voor jou! 

Wie is DITISDIL? Dat lees je hieronder. Benieuwd naar eerdere projecten? Die zie je hier.
En bekijk meteen hier alle opties op een rijtje!

duurzaam interieuradvies groningen, ditisdil, interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, Noord-Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe

Dan is een duurzaam interieuradvies Groningen zeker iets voor jou! 

Benieuwd naar eerdere projecten? Die zie je hier.
En bekijk meteen hier alle opties op een rijtje!

DITISDIL

a.k.a Jildou

Mijn hele leven ben ik al bezig met interieur. Ik houd van eenvoud, speels, kleur en het liefst met een dikke knipoog. Daarnaast heb ik een groot hart voor de wereld waar we op leven. Ik maak daarom graag gebruik van natuurlijke- en kwalitatief hoogwaardige materialen. En niet geheel onbelangrijk. Het draait allemaal om jou! En vooral om van jouw huis echt je thuis te maken. Niks geen showroom, maar een fijne en persoonlijke omgeving. 

interieuradvies, Groningen,ditisdil, interieur, interieuradvies, thuis, van huis naar thuis, binnenhuis, interieurontwerp, interieuradvies, gezellig, gratis

CONTACT
Meer weten?
Stuur me een berichtje: jildou@ditisdil.nl
Of bel: 06-51612356

Schuiven naar boven