PORTFOLIO

LISA + JOS

Een vintage boerderij bomvol kleur, of ik dat samen wilde brengen. Heel graag zelfs. Het is een combinatie geworden van veel bestaande meubels, prachtige gebinten, lekker veel vintage en nogal wat kloddertjes roze en groen 😉

margriet + niels

Wat nou als er een oude schuur achter je huis zit? Juist, dan tover je die om tot woonkamer. Dat is precies wat Margriet & Niels gedaan hebben. Maar wat doe je dan met de inrichting? En hoe betrek je het bij de keuken? Ik mocht meedenken over de kleuren, materialen, indeling en gaf ze richting wat betreft verlichting en meubels. Het is een heerlijke warme en knusse jas geworden!

noor + fred

Het huis waar je al heel wat jaren woont, wordt volledig opnieuw opgebouwd. Daar hoort een volledig nieuw interieur bij. Ik mocht over bijna alles meedenken. Het is een mix geworden van kleurrijk, romantisch, industrieel en modern. Maar vooral erg knus en gezellig. 

VERLOSKEES

Verloskundigenpraktijk Verloskees en hun partners in crime Echotoon zijn samen verhuisd naar een prachtig oud pand in Groningen. Een pand waar ze hun eigen draai aan wilden geven, met een klein DITISDIL sausje. Een plek dat absoluut niet klinisch mocht zijn. Wat ze wel wilden: een warm bad, intiem, vrolijk, maar wel zakelijk en een vleugje vintage hier en daar. 

ECHOTOON

Naast het ontwerp voor de gezamenlijke verwachtkamer met Verloskees, mocht ik ook de lijn doortrekken naar de spreekkamer van Echotoon. De stijl en sfeer mocht in lijn zijn met de andere kamers in het pand, maar mocht ook echt haar eigen persoonlijkheid naar voren laten komen. In deze kamer zie je meer strakke elementen, paarsbruine tinten, groen als tegenhanger en vooral veel ronde vrouwelijke vormen die echt staan voor Echotoon.

JOYCE + TOM

Een prachtig stadshuis met prachtige oude elementen vormt de basis. Het huis en met name het interieur was toe aan een update. Zo heb ik gekeken naar de indeling, opbergruimte en kleuren en materialen die aansluiten op de huidige basis. Een fris, warm en sprankelend geheel met mooie contrasten. 

ALIES + PETER

Een oude boerderij waar op z’n minst 30 jaar vrijwel niets aan veranderd is, verdient een volledig nieuwe jas dat past bij haar bewoners. Stoer, industrieel, vintage en zeker kleurrijk met geel, blauw en roodtinten, oude stenenmuren en voldoende knusse hoekjes. 

ROBIN + JANNEKE

Kleurrijk, stoer, gedurfd, speels en duurzaam zijn de woorden die ik meekreeg van dit vrolijke stel. En dat is zeker gelukt. Een donkergrijsgroene keuken, bijzondere tegels, een baksteen muur en laten we vooral het gigantische kleurvlak dat zelfs het plafond overgaat niet vergeten. Verder hebben we met zoveel mogelijk duurzame materialen en tweedehands items gewerkt. 

Elles + simon

Fris, warm, natuurlijk en bovenal duurzaam mocht het zijn voor dit jonge gezin. De jaren dertig woning wordt volledig verbouwd, vernieuwd en verduurzaamd. En daarmee de keuzes voor het interieur ook. Het is een mix geworden van oud en nieuw, maar ook veel natuurlijke materialen, een marmoleumvloer, handgemaakte tegels en natuurlijke verf. Maar saai, dat is het zeker niet.

fam. punter

De basis voor dit nieuwbouwhuis stond. Maar wellicht een tikkeltje wit. Vandaar een diep donkerblauwe tint dat een mooi contrast maakt én meteen zorgt voor een knus hoekje. Een bijzonder behang, bijpassende kleur op de wand ernaast met een toffe retro wandkast er tegenaan. En laten we het kleurvlak met metallic betonlookverf achter het wandkleed niet vergeten. 

marloes + martijn

Een oude klassieke boerderij, waar er flink wat muren gebroken worden, om één grote, moderne leefruimte te maken. Met veel stalen puien, een lichte visgraatvloer en vooral heel erg veel donkere muren. Een gigantisch groot behang en metallic tegels achter de schouw.

ED + JASMIJN

Binnenkomen met een lach op je gezicht. Het ontwerp dat ik voor Ed & Jasmijn mocht maken ging om humor, kleur, diep, fris en vrolijk. En uiteindelijk toch een geheel. Een interieur vol tweedehands items, vrolijke stoffen en unieke vondsten. Dat is wat een huis persoonlijk maakt.

Rosalie en Roy

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis en de slaapkamer. Beneden: basic, modern, licht en knus. Met hier een daar een statement en een fel kleurtje. Boven: warm en intiem, chique en een plek om volledig tot rust te komen.

RIK + veerle

Natuurlijk, fris, licht, terra en diep donkerblauw. Dat is het kleurenpalet voor dit jonge gezin. Voor hun nieuwe thuis keek ik mee met de indeling, de raambekleding, kleuren voor de wanden en voor de meubels. Met dit vertrekpunt op zak weten ze welke keuzes ze verder kunnen maken.

MEIKE + Willem

Warm wonen. Dat is precies wat deze warme familie voor ogen heeft. En hoe doe je dat in een nieuwbouwhuis in Blauwestad. Met een prachtig uitzicht en al een aantal keuzes gemaakt hielp ik ze met het kleurenpalet en de indeling.

Eva + Willem

Au naturel! Voor dit jonge gezin maakte ik een compleet ontwerp met veel warme naturelle tinten, in combinatie met zwarte accenten. Een moderne update van een fijn familiehuis. 

bianca + mark

In dit nieuwbouwhuis werkte ik met een aantal bestaande elementen, zoals de keuken, vloer en kleur van de wanden. De rest mocht allemaal een moderne opfrisbeurt krijgen, mét iets geks en andere kleuren in de mix. Zo vormt de groene tint op de muren een perfecte combi met diep bruinpaars.

elza + dirk

Een compleet ontwerp voor zowel de woonkamer als een volledig op maat gemaakte keuken. Luxe, kleurrijk en industrieel. Net even anders dan anders. Een combinatie van hout, beton ciré, goudstuc en metaalstuc. 

Bernadette + maurits

Warme, diepe tinten, iets geks, maar zeker ook rust. Natuurlijke materialen en een tikkeltje industrieel. Dat komt allemaal samen in deze prachtige boerderij voor een jong gezin. 

KARIN + SANDER

Een compleet ontwerp voor een jong gezin dat het liefst in een stoer strandhuis woont. Fris, rustig en blauwe details. Hier en daar een grappig accent en ruimte voor persoonlijke details.

DORIEN + ERNO

Een basis interieurplan waarbij ik meegedacht heb over de kleuren + materialen en de indeling van de woonkamer en keuken voor zowel de meubels als de keuken zelf. Het resultaat: een vrolijke mix tussen fris, kleurrijk en warm. 

Cristina + Jan

Hout, natuurlijk, biophilic en een tikkeltje industrieel. Een compleet plan voor een nieuwbouwwoning met veel planten en een paar duidelijke statements, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. 

Marjan + Jan

Wat als je zelf al best wel weet welke richting het op mag gaan, maar je er niet uitkomt met de exacte combinatie. In dit basisplan ben ik met verschillende indelingen aan de slag gegaan en heb ik de bewoners verrast met toffe, maar ook een basic kleuren- en materialenpalet. Tijdloos, zodat je het makkelijk aan kunt passen en kleur kunt toevoegen in de details. En inmiddels is het geheel bijna gereed en mocht ik alvast een kijkje nemen. De puntjes komen er dmv een stalen schuifdeur tussen eethoek en woonkamer en hoge witte plinten. 

ella + Cees

Een plan met een frisse update voor een oude en karakteristieke bovenwoning. Het geheel mocht lichter, toch ook wel chique en met een vleugje kleur. Door de rechthoekige tafel te vervangen door een grote zwarte ronde tafel ontstaat er veel meer ruimte en en zachtheid. 

Caroline en jos

Wat als je zo’n 35 m2 bij je huis aan gaat bouwen en alles nog mogelijk is? Stap voor stap zijn er keuzes gemaakt voor deze nieuw te bouwen ruimte, met als functie: woonkeuken. Eerst de indeling en opstelling, vervolgens is de beste optie uitgewerkt tot een compleet plaatje. Fris, licht, vrolijk, natuurlijk, stoer en warm. 

gitty en wilco

Een zolder dat nog één grote ruimte is en heel veel functies in terug mogen komen. Een kantoor, aparte massagehoek, veel opbergruimte, een spinningfiets en een logeerbed. De ruimte is in twee opgesplitst door middel van kasten met daarboven ramen, zodat het licht goed door kan schijnen. Er is veel gebruik gemaakt van warme hout soorten en subtiel blauw in de details. 

STEFANIE

Basic, chique en het luxegevoel. Een compleet advies voor een fris appartement, met in de basis naturel tinten. Warm goud, zwart, rotan en aaibare stoffen in de details. Dat in combinatie met frisse en moderne posters met een tikkeltje roze. Huidige meubels en accessoires zijn zoveel mogelijk gecombineerd met nieuwe betaalbare varianten. 

MARIAN EN JEROEN

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis. Uitgangspunt: het jaren 30 gevoel toevoegen, maar dan wel in een modern jasje. Met diepe blauwe kleuren, ensuite deuren, decortegels, en natuurlijke tinten en materialen. 

greetje

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een appartement. Met een diepe blauw, warm hout en natuurlijk veel ruimte voor de urban jungle. 

TIM EN NINA

Advies met de finishing touch. Waar de basis al redelijk stond, is het geheel afgemaakt met passende kleuren, meubels en materialen. Resultaat: een strak en warm familiehuis.

Joost en tineke

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Zuidhorn. Modern, een vleugje groen, hout, zwarte accenten en een opmaat gemaakte kast die eten en wonen van elkaar scheidt. 

daphne

Een ontwerp voor een drive-inwoning in Haren. Met zachte pastels, elegante gouden details en een frisse uitstraling.

Schuiven naar boven