PORTFOLIO

Rosalie en Roy

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis en de slaapkamer. Beneden: basic, modern, licht en knus. Met hier een daar een statement en een fel kleurtje. Boven: warm en intiem, chique en een plek om volledig tot rust te komen.

Gert en Manon

Een compleet advies voor een woonkamer inclusief eethoek in een jaren 60 huis. Uitgangspunt: licht, warme materialen, fijne planten, hier en daar een eyecatcher en een metallic schouw. 

Anna en Vincent

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis. Uitgangspunt: het jaren 30 gevoel toevoegen, maar dan wel in een modern jasje. Met diepe blauwe kleuren, ensuite deuren, decortegels, en natuurlijke tinten en materialen. 

Marlies en martijn

Een familiehuis. Warm, maar zeker ook strak en modern. Met ruimte voor kinderen en genoeg opbergmogelijkheden. En met groen in de hoofdrol en als verbindende factor. 

greetje

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een appartement. Met een diepe blauw, warm hout en natuurlijk veel ruimte voor de urban jungle. 

TIM EN NINA

Advies met de finishing touch. Waar de basis al redelijk stond, is het geheel afgemaakt met passende kleuren, meubels en materialen. Resultaat: een strak en warm familiehuis.

Familie verbeek

“We willen heel graag een roze keuken, maar weten niet wat voor kleuren en materialen we precies moet kiezen. En hoe we dit kunnen combineren met onze bestaande meubels.” Ik mocht een plan maken. Het resultaat een fris en kleurrijk geheel, maar toch rustig en warm. 

WIM EN LISA

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Groningen. Een combinatie tussen modern en industrieel. Een knallende groen en warme materialen brengen de verschillende functies in verbinding.

willemijn

Compleet advies voor woonkamer en aangrenzende eethoek. Een diepe blauw, met als tegenhanger een frisse roze. Een knusse leesplek in de woonkamer en een speels behang. 

Joost en tineke

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Zuidhorn. Modern, een vleugje groen, hout, zwarte accenten en een opmaat gemaakte kast die eten en wonen van elkaar scheidt. 

sigrid en benni

Basisontwerp voor een tussenwoning.
Met een lichte basis en ‘a pop of colour’. 

daphne

Een ontwerp voor een drive-inwoning in Haren. Met zachte pastels, elegante gouden details en een frisse uitstraling.

fam. janssen

Ontwerp van een atelierwoning voor de familie Janssen.