PORTFOLIO

Familie verbeek

“We willen heel graag een roze keuken, maar weten niet wat voor kleuren en materialen we precies moet kiezen. En hoe we dit kunnen combineren met onze bestaande meubels.” Ik mocht een plan maken. Het resultaat een fris en kleurrijk geheel, maar toch rustig en warm. 

TIM EN NINA

Advies met de finishing touch. Waar de basis al redelijk stond, is het geheel afgemaakt met passende kleuren, meubels en materialen. Resultaat: een strak en warm familiehuis.

WIM EN LISA

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Groningen. Een combinatie tussen modern en industrieel. Een knallende groen en warme materialen brengen de verschillende functies in verbinding.

willemijn

Compleet advies voor woonkamer en aangrenzende eethoek. Een diepe blauw, met als tegenhanger een frisse roze. Een knusse leesplek in de woonkamer en een speels behang. 

Joost en tineke

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Zuidhorn. Modern, een vleugje groen, hout, zwarte accenten en een opmaat gemaakte kast die eten en wonen van elkaar scheidt. 

sigrid en benni

Basisontwerp voor een tussenwoning.
Met een lichte basis en ‘a pop of colour’. 

greetje

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een appartement. Met een diepe blauw, warm hout en natuurlijk veel ruimte voor de urban jungle. 

daphne

Een ontwerp voor een drive-inwoning in Haren. Met zachte pastels, elegante gouden details en een frisse uitstraling.

lc nazomerfair

Styling van de Wonen&Co tent op de LC NazomerFair. Met jawel, heel veel planten. (Dikke nepperds in dit geval).

Leon en lisanne

Compleet ontwerp voor een twee-onder-een-kap in Borger. Een nieuwe indeling, frisse kleurtjes en industriële invloeden.

bibliotheek

Ontwerp voor een bibliotheek van een universiteit met koffie- & loungebar. Openheid, gezellig en verbindend. 

fam. janssen

Ontwerp van een atelierwoning voor de familie Janssen. 

grange

Ontwerp voor een Frans vakantiehuisje in een bergachtig gebied. De perfecte match tussen authentieke details en een oase van rust. 

Schuiven naar boven