PORTFOLIO

VERLOSKEES

Verloskundigenpraktijk Verloskees en hun partners in crime Echotoon zijn samen verhuisd naar een prachtig oud pand in Groningen. Een pand waar ze hun eigen draai aan wilden geven, met een klein DITISDIL sausje. Een plek dat absoluut niet klinisch mocht zijn. Wat ze wel wilden: een warm bad, intiem, vrolijk, maar wel zakelijk en een vleugje vintage hier en daar. 

ECHOTOON

Naast het ontwerp voor de gezamenlijke verwachtkamer met Verloskees, mocht ik ook de lijn doortrekken naar de spreekkamer van Echotoon. De stijl en sfeer mocht in lijn zijn met de andere kamers in het pand, maar mocht ook echt haar eigen persoonlijkheid naar voren laten komen. In deze kamer zie je meer strakke elementen, paarsbruine tinten, groen als tegenhanger en vooral veel ronde vrouwelijke vormen die echt staan voor Echotoon.

ALIES + PETER

Een oude boerderij waar op z’n minst 30 jaar vrijwel niets aan veranderd is, verdient een volledig nieuwe jas dat past bij haar bewoners. Stoer, industrieel, vintage en zeker kleurrijk met geel, blauw en roodtinten, oude stenenmuren en voldoende knusse hoekjes. 

ROBIN + JANNEKE

Kleurrijk, stoer, gedurfd, speels en duurzaam zijn de woorden die ik meekreeg van dit vrolijke stel. En dat is zeker gelukt. Een donkergrijsgroene keuken, bijzondere tegels, een baksteen muur en laten we vooral het gigantische kleurvlak dat zelfs het plafond overgaat niet vergeten. Verder hebben we met zoveel mogelijk duurzame materialen en tweedehands items gewerkt. 

Elles + simon

Fris, warm, natuurlijk en bovenal duurzaam mocht het zijn voor dit jonge gezin. De jaren dertig woning wordt volledig verbouwd, vernieuwd en verduurzaamd. En daarmee de keuzes voor het interieur ook. Het is een mix geworden van oud en nieuw, maar ook veel natuurlijke materialen, een marmoleumvloer, handgemaakte tegels en natuurlijke verf. Maar saai, dat is het zeker niet.

MEIKE + Willem

Warm wonen. Dat is precies wat deze warme familie voor ogen heeft. En hoe doe je dat in een nieuwbouwhuis in Blauwestad. Met een prachtig uitzicht en al een aantal keuzes gemaakt hielp ik ze met het kleurenpalet en de indeling.

marloes + martijn

Een oude klassieke boerderij, waar er flink wat muren gebroken worden, om één grote, moderne leefruimte te maken. Met veel stalen puien, een lichte visgraatvloer en vooral heel erg veel donkere muren. Een gigantisch groot behang en metallic tegels achter de schouw.

ED + JASMIJN

Binnenkomen met een lach op je gezicht. Het ontwerp dat ik voor Ed & Jasmijn mocht maken ging om humor, kleur, diep, fris en vrolijk. En uiteindelijk toch een geheel. Een interieur vol tweedehands items, vrolijke stoffen en unieke vondsten. Dat is wat een huis persoonlijk maakt.

Rosalie en Roy

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis en de slaapkamer. Beneden: basic, modern, licht en knus. Met hier een daar een statement en een fel kleurtje. Boven: warm en intiem, chique en een plek om volledig tot rust te komen.

RIK + veerle

Natuurlijk, fris, licht, terra en diep donkerblauw. Dat is het kleurenpalet voor dit jonge gezin. Voor hun nieuwe thuis keek ik mee met de indeling, de raambekleding, kleuren voor de wanden en voor de meubels. Met dit vertrekpunt op zak weten ze welke keuzes ze verder kunnen maken.

Eva + Willem

Au naturel! Voor dit jonge gezin maakte ik een compleet ontwerp met veel warme naturelle tinten, in combinatie met zwarte accenten. Een moderne update van een fijn familiehuis. 

bianca + mark

In dit nieuwbouwhuis werkte ik met een aantal bestaande elementen, zoals de keuken, vloer en kleur van de wanden. De rest mocht allemaal een moderne opfrisbeurt krijgen, mét iets geks en andere kleuren in de mix. Zo vormt de groene tint op de muren een perfecte combi met diep bruinpaars.

bjorn

Een compleet ontwerp voor een woonboerderij. Een moderne, luxe en frisse update van het geheel met natuurlijke materialen, lichte witte tinten in combinatie met diep donker blauw en groen. 

elza + dirk

Een compleet ontwerp voor zowel de woonkamer als een volledig op maat gemaakte keuken. Luxe, kleurrijk en industrieel. Net even anders dan anders. Een combinatie van hout, beton ciré, goudstuc en metaalstuc. 

Bernadette + maurits

Warme, diepe tinten, iets geks, maar zeker ook rust. Natuurlijke materialen en een tikkeltje industrieel. Dat komt allemaal samen in deze prachtige boerderij voor een jong gezin. 

KARIN + SANDER

Een compleet ontwerp voor een jong gezin dat het liefst in een stoer strandhuis woont. Fris, rustig en blauwe details. Hier en daar een grappig accent en ruimte voor persoonlijke details.

ANJA + TJEERD

Anja en Tjeerd zijn bezig met de gehele aanpak van hun woning, waarbij de voornaamste wensen waren: eenheid, rust, fris en zo duurzaam mogelijk. Ik hielp ze per ruimte op weg met kleuren, materialen, sfeerbeelden en verlichting. 

NIEKE + gUY

Een plan voor een nieuwbouwhuis waar persoonlijkheid, karakter en duurzaamheid de uitgangspunten zijn. Ik heb een ontwerp gemaakt voor de indeling en stelde een kleuren- en materialenplan samen met frisse, lichte en warme tinten. De verf is circulair en de meubels veelal tweedehands of duurzaam geproduceerd. 

DORIEN + ERNO

Een basis interieurplan waarbij ik meegedacht heb over de kleuren + materialen en de indeling van de woonkamer en keuken voor zowel de meubels als de keuken zelf. Het resultaat: een vrolijke mix tussen fris, kleurrijk en warm. 

Eirin + Bert

Fris, wit en toch kleur. Een ontwerp voor een gezinswoning waarin kleur echt in de details terugkomt. Verder heel veel hout, een mix van Scandinavisch, design en een beetje vintage. In dit ontwerp zijn er zoveel mogelijk bestaande items behouden en aangevuld.

Cristina + Jan

Hout, natuurlijk, biophilic en een tikkeltje industrieel. Een compleet plan voor een nieuwbouwwoning met veel planten en een paar duidelijke statements, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. 

Marjan + Jan

Wat als je zelf al best wel weet welke richting het op mag gaan, maar je er niet uitkomt met de exacte combinatie. In dit basisplan ben ik met verschillende indelingen aan de slag gegaan en heb ik de bewoners verrast met toffe, maar ook een basic kleuren- en materialenpalet. Tijdloos, zodat je het makkelijk aan kunt passen en kleur kunt toevoegen in de details. En inmiddels is het geheel bijna gereed en mocht ik alvast een kijkje nemen. De puntjes komen er dmv een stalen schuifdeur tussen eethoek en woonkamer en hoge witte plinten. 

ella + Cees

Een plan met een frisse update voor een oude en karakteristieke bovenwoning. Het geheel mocht lichter, toch ook wel chique en met een vleugje kleur. Door de rechthoekige tafel te vervangen door een grote zwarte ronde tafel ontstaat er veel meer ruimte en en zachtheid. 

FAM. VAN VEEN

Een nieuwbouwhuis met twee woonetages. De keuken en eetkamer op de begane grond, de woonkamer een verdieping hoger. Dit gezin houdt van rust en een basic uitgangspunt, met hier en daar een vleugje industrieel. In de details heb ik gewerkt met vrolijke kunstwerken en grote planten. De bewoners houden niet van grote veranderingen aanbrengen. Daarom is de basis zoveel mogelijk licht en neutraal, zodat je er niet snel op uitgekeken bent. Als tegenhanger zijn de details dan juist weer wel uitgesproken, die verander je immers gemakkelijk.  

ineke

Industrieel, maar wel elegant. Voor dit nieuwbouwhuis hebben we een combinatie gemaakt van zwart, wit, grijs, groen en hout. Met een industrieel uitgangspunt zonder dat het te grof wordt. 

remy

Basisontwerp voor de indeling van een gezinswoning. Wat te doen met de keuken? Hoe kun je maximaal de ruimte benutten en genieten van je thuis. Hoe creëer je verschillende hoekjes, maar blijft het toch een geheel. Dat is waar we samen naar gekeken hebben. 

Caroline en jos

Wat als je zo’n 35 m2 bij je huis aan gaat bouwen en alles nog mogelijk is? Stap voor stap zijn er keuzes gemaakt voor deze nieuw te bouwen ruimte, met als functie: woonkeuken. Eerst de indeling en opstelling, vervolgens is de beste optie uitgewerkt tot een compleet plaatje. Fris, licht, vrolijk, natuurlijk, stoer en warm. 

gitty en wilco

Een zolder dat nog één grote ruimte is en heel veel functies in terug mogen komen. Een kantoor, aparte massagehoek, veel opbergruimte, een spinningfiets en een logeerbed. De ruimte is in twee opgesplitst door middel van kasten met daarboven ramen, zodat het licht goed door kan schijnen. Er is veel gebruik gemaakt van warme hout soorten en subtiel blauw in de details. 

arjan en inge

Modern klassiek. Een grote woonkamer waar licht en modern samenkomt met klassiek Engels. Diepe tinten, warme materialen en een groot bloemstilleven in de hoek. Verder komen er veel koperdetails en zelfs behang terug, een chesterfield en aaibare goudgele velvet stoelen. De roomdivider deelt de grote woonkamer op in twee gedeeltes waardoor er verschillende knusse hoekjes ontstaan. 

STEFANIE

Basic, chique en het luxegevoel. Een compleet advies voor een fris appartement, met in de basis naturel tinten. Warm goud, zwart, rotan en aaibare stoffen in de details. Dat in combinatie met frisse en moderne posters met een tikkeltje roze. Huidige meubels en accessoires zijn zoveel mogelijk gecombineerd met nieuwe betaalbare varianten. 

theresia en rob

Een basis advies voor de benedenverdieping van een prachtig jaren 30 huis. Van klassiek naar modern klassiek met een stoer randje. Grote contrasten in zwart, wit en diep donkergroen. Dat in combinatie met warm hout en dikke stoffen. Plus een paar flinke statements. Ensuitedeuren in diep donkergroen en zwart krokodillenbehang op de schouw.

Gert en Manon

Een compleet advies voor een woonkamer inclusief eethoek in een jaren 60 huis. Uitgangspunt: licht, warme materialen, fijne planten, hier en daar een eyecatcher en een metallic schouw. 

MARIAN EN JEROEN

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis. Uitgangspunt: het jaren 30 gevoel toevoegen, maar dan wel in een modern jasje. Met diepe blauwe kleuren, ensuite deuren, decortegels, en natuurlijke tinten en materialen. 

Marlies en martijn

Een familiehuis. Warm, maar zeker ook strak en modern. Met ruimte voor kinderen en genoeg opbergmogelijkheden. En met groen in de hoofdrol en als verbindende factor. 

greetje

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een appartement. Met een diepe blauw, warm hout en natuurlijk veel ruimte voor de urban jungle. 

TIM EN NINA

Advies met de finishing touch. Waar de basis al redelijk stond, is het geheel afgemaakt met passende kleuren, meubels en materialen. Resultaat: een strak en warm familiehuis.

Familie verbeek

“We willen heel graag een roze keuken, maar weten niet wat voor kleuren en materialen we precies moet kiezen. En hoe we dit kunnen combineren met onze bestaande meubels.” Ik mocht een plan maken. Het resultaat een fris en kleurrijk geheel, maar toch rustig en warm. 

WIM EN LISA

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Groningen. Een combinatie tussen modern en industrieel. Een knallende groen en warme materialen brengen de verschillende functies in verbinding.

willemijn

Compleet advies voor woonkamer en aangrenzende eethoek. Een diepe blauw, met als tegenhanger een frisse roze. Een knusse leesplek in de woonkamer en een speels behang. 

Joost en tineke

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Zuidhorn. Modern, een vleugje groen, hout, zwarte accenten en een opmaat gemaakte kast die eten en wonen van elkaar scheidt. 

sigrid en benni

Basisontwerp voor een tussenwoning.
Met een lichte basis en ‘a pop of colour’. 

daphne

Een ontwerp voor een drive-inwoning in Haren. Met zachte pastels, elegante gouden details en een frisse uitstraling.

leon + lisanne

Een compleet advies voor de woonkamer en keuken van een tussenwoning. Uitgangspunt: ruimte voor de kids, petrol, industrieel en vooral een gezinswoning. Door met verschillende kleurvlakken te werken speel je met de lange muur en doorbreek je makkelijk het grote witte vlak. Plus je geeft meteen subtiel een kader aan de keuken en het woongedeelte. 

fam. janssen

Ontwerp van een atelierwoning voor de familie Janssen. 

bianca + mark

In dit nieuwbouwhuis werkte ik met een aantal bestaande elementen, zoals de keuken, vloer en kleur van de wanden. De rest mocht allemaal een moderne opfrisbeurt krijgen, mét iets geks en andere kleuren in de mix. Zo vormt de groene tint op de muren een perfecte combi met diep bruinpaars.

bjorn

Een compleet ontwerp voor een woonboerderij. Een moderne, luxe en frisse update van het geheel met natuurlijke materialen, lichte witte tinten in combinatie met diep donker blauw en groen. 

elza + dirk

Een compleet ontwerp voor zowel de woonkamer als een volledig op maat gemaakte keuken. Luxe, kleurrijk en industrieel. Net even anders dan anders. Een combinatie van hout, beton ciré, goudstuc en metaalstuc. 

Bernadette + maurits

Warme, diepe tinten, iets geks, maar zeker ook rust. Natuurlijke materialen en een tikkeltje industrieel. Dat komt allemaal samen in deze prachtige boerderij voor een jong gezin. 

KARIN + SANDER

Een compleet ontwerp voor een jong gezin dat het liefst in een stoer strandhuis woont. Fris, rustig en blauwe details. Hier en daar een grappig accent en ruimte voor persoonlijke details.

ANJA + TJEERD

Anja en Tjeerd zijn bezig met de gehele aanpak van hun woning, waarbij de voornaamste wensen waren: eenheid, rust, fris en zo duurzaam mogelijk. Ik hielp ze per ruimte op weg met kleuren, materialen, sfeerbeelden en verlichting. 

NIEKE + gUY

Een plan voor een nieuwbouwhuis waar persoonlijkheid, karakter en duurzaamheid de uitgangspunten zijn. Ik heb een ontwerp gemaakt voor de indeling en stelde een kleuren- en materialenplan samen met frisse, lichte en warme tinten. De verf is circulair en de meubels veelal tweedehands of duurzaam geproduceerd. 

DORIEN + ERNO

Een basis interieurplan waarbij ik meegedacht heb over de kleuren + materialen en de indeling van de woonkamer en keuken voor zowel de meubels als de keuken zelf. Het resultaat: een vrolijke mix tussen fris, kleurrijk en warm. 

Eirin + Bert

Fris, wit en toch kleur. Een ontwerp voor een gezinswoning waarin kleur echt in de details terugkomt. Verder heel veel hout, een mix van Scandinavisch, design en een beetje vintage. In dit ontwerp zijn er zoveel mogelijk bestaande items behouden en aangevuld.

Cristina + Jan

Hout, natuurlijk, biophilic en een tikkeltje industrieel. Een compleet plan voor een nieuwbouwwoning met veel planten en een paar duidelijke statements, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat. 

Marjan + Jan

Wat als je zelf al best wel weet welke richting het op mag gaan, maar je er niet uitkomt met de exacte combinatie. In dit basisplan ben ik met verschillende indelingen aan de slag gegaan en heb ik de bewoners verrast met toffe, maar ook een basic kleuren- en materialenpalet. Tijdloos, zodat je het makkelijk aan kunt passen en kleur kunt toevoegen in de details. 

ella + Cees

Een plan met een frisse update voor een oude en karakteristieke bovenwoning. Het geheel mocht lichter, toch ook wel chique en met een vleugje kleur. Door de rechthoekige tafel te vervangen door een grote zwarte ronde tafel ontstaat er veel meer ruimte en en zachtheid. 

FAM. VAN VEEN

Een nieuwbouwhuis met twee woonetages. De keuken en eetkamer op de begane grond, de woonkamer een verdieping hoger. Dit gezin houdt van rust en een basic uitgangspunt, met hier en daar een vleugje industrieel. In de details heb ik gewerkt met vrolijke kunstwerken en grote planten. De bewoners houden niet van grote veranderingen aanbrengen. Daarom is de basis zoveel mogelijk licht en neutraal, zodat je er niet snel op uitgekeken bent. Als tegenhanger zijn de details dan juist weer wel uitgesproken, die verander je immers gemakkelijk.  

ineke

Industrieel, maar wel elegant. Voor dit nieuwbouwhuis hebben we een combinatie gemaakt van zwart, wit, grijs, groen en hout. Met een industrieel uitgangspunt zonder dat het te grof wordt. 

marloes + martijn

Een oude klassieke boerderij, waar er flink wat muren gebroken worden, om één grote, moderne leefruimte te maken. Met veel stalen puien, een lichte visgraatvloer en vooral heel erg veel donkere muren. Een gigantisch groot behang en metallic tegels achter de schouw.

remy

Basisontwerp voor de indeling van een gezinswoning. Wat te doen met de keuken? Hoe kun je maximaal de ruimte benutten en genieten van je thuis. Hoe creëer je verschillende hoekjes, maar blijft het toch een geheel. Dat is waar we samen naar gekeken hebben. 

Caroline en jos

Wat als je zo’n 35 m2 bij je huis aan gaat bouwen en alles nog mogelijk is? Stap voor stap zijn er keuzes gemaakt voor deze nieuw te bouwen ruimte, met als functie: woonkeuken. Eerst de indeling en opstelling, vervolgens is de beste optie uitgewerkt tot een compleet plaatje. Fris, licht, vrolijk, natuurlijk, stoer en warm. 

gitty en wilco

Een zolder dat nog één grote ruimte is en heel veel functies in terug mogen komen. Een kantoor, aparte massagehoek, veel opbergruimte, een spinningfiets en een logeerbed. De ruimte is in twee opgesplitst door middel van kasten met daarboven ramen, zodat het licht goed door kan schijnen. Er is veel gebruik gemaakt van warme hout soorten en subtiel blauw in de details. 

arjan en inge

Modern klassiek. Een grote woonkamer waar licht en modern samenkomt met klassiek Engels. Diepe tinten, warme materialen en een groot bloemstilleven in de hoek. Verder komen er veel koperdetails en zelfs behang terug, een chesterfield en aaibare goudgele velvet stoelen. De roomdivider deelt de grote woonkamer op in twee gedeeltes waardoor er verschillende knusse hoekjes ontstaan. 

STEFANIE

Basic, chique en het luxegevoel. Een compleet advies voor een fris appartement, met in de basis naturel tinten. Warm goud, zwart, rotan en aaibare stoffen in de details. Dat in combinatie met frisse en moderne posters met een tikkeltje roze. Huidige meubels en accessoires zijn zoveel mogelijk gecombineerd met nieuwe betaalbare varianten. 

theresia en rob

Een basis advies voor de benedenverdieping van een prachtig jaren 30 huis. Van klassiek naar modern klassiek met een stoer randje. Grote contrasten in zwart, wit en diep donkergroen. Dat in combinatie met warm hout en dikke stoffen. Plus een paar flinke statements. Ensuitedeuren in diep donkergroen en zwart krokodillenbehang op de schouw.

Rosalie en Roy

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis en de slaapkamer. Beneden: basic, modern, licht en knus. Met hier een daar een statement en een fel kleurtje. Boven: warm en intiem, chique en een plek om volledig tot rust te komen.

Gert en Manon

Een compleet advies voor een woonkamer inclusief eethoek in een jaren 60 huis. Uitgangspunt: licht, warme materialen, fijne planten, hier en daar een eyecatcher en een metallic schouw. 

MARIAN EN JEROEN

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis. Uitgangspunt: het jaren 30 gevoel toevoegen, maar dan wel in een modern jasje. Met diepe blauwe kleuren, ensuite deuren, decortegels, en natuurlijke tinten en materialen. 

Marlies en martijn

Een familiehuis. Warm, maar zeker ook strak en modern. Met ruimte voor kinderen en genoeg opbergmogelijkheden. En met groen in de hoofdrol en als verbindende factor. 

greetje

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een appartement. Met een diepe blauw, warm hout en natuurlijk veel ruimte voor de urban jungle. 

TIM EN NINA

Advies met de finishing touch. Waar de basis al redelijk stond, is het geheel afgemaakt met passende kleuren, meubels en materialen. Resultaat: een strak en warm familiehuis.

Familie verbeek

“We willen heel graag een roze keuken, maar weten niet wat voor kleuren en materialen we precies moet kiezen. En hoe we dit kunnen combineren met onze bestaande meubels.” Ik mocht een plan maken. Het resultaat een fris en kleurrijk geheel, maar toch rustig en warm. 

WIM EN LISA

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Groningen. Een combinatie tussen modern en industrieel. Een knallende groen en warme materialen brengen de verschillende functies in verbinding.

willemijn

Compleet advies voor woonkamer en aangrenzende eethoek. Een diepe blauw, met als tegenhanger een frisse roze. Een knusse leesplek in de woonkamer en een speels behang. 

Joost en tineke

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Zuidhorn. Modern, een vleugje groen, hout, zwarte accenten en een opmaat gemaakte kast die eten en wonen van elkaar scheidt. 

sigrid en benni

Basisontwerp voor een tussenwoning.
Met een lichte basis en ‘a pop of colour’. 

daphne

Een ontwerp voor een drive-inwoning in Haren. Met zachte pastels, elegante gouden details en een frisse uitstraling.

leon + lisanne

Een compleet advies voor de woonkamer en keuken van een tussenwoning. Uitgangspunt: ruimte voor de kids, petrol, industrieel en vooral een gezinswoning. Door met verschillende kleurvlakken te werken speel je met de lange muur en doorbreek je makkelijk het grote witte vlak. Plus je geeft meteen subtiel een kader aan de keuken en het woongedeelte. 

fam. janssen

Ontwerp van een atelierwoning voor de familie Janssen. 

Schuiven naar boven