PORTFOLIO

marloes + martijn

Een oude klassieke boerderij, waar er flink wat muren gebroken worden, om één grote, moderne leefruimte te maken. Met veel stalen puien, een lichte visgraatvloer en vooral heel erg veel donkere muren. Een gigantisch groot behang en metallic tegels achter de schouw.

remy

Basisontwerp voor de indeling van een gezinswoning. Wat te doen met de keuken? Hoe kun je maximaal de ruimte benutten en genieten van je thuis. Hoe creëer je verschillende hoekjes, maar blijft het toch een geheel. Dat is waar we samen naar gekeken hebben. 

Caroline en jos

Wat als je zo’n 35 m2 bij je huis aan gaat bouwen en alles nog mogelijk is? Stap voor stap zijn er keuzes gemaakt voor deze nieuw te bouwen ruimte, met als functie: woonkeuken. Eerst de indeling en opstelling, vervolgens is de beste optie uitgewerkt tot een compleet plaatje. Fris, licht, vrolijk, natuurlijk, stoer en warm. 

gitty en wilco

Een zolder dat nog één grote ruimte is en heel veel functies in terug mogen komen. Een kantoor, aparte massagehoek, veel opbergruimte, een spinningfiets en een logeerbed. De ruimte is in twee opgesplitst door middel van kasten met daarboven ramen, zodat het licht goed door kan schijnen. Er is veel gebruik gemaakt van warme hout soorten en subtiel blauw in de details. 

arjan en inge

Modern klassiek. Een grote woonkamer waar licht en modern samenkomt met klassiek Engels. Diepe tinten, warme materialen en een groot bloemstilleven in de hoek. Verder komen er veel koperdetails en zelfs behang terug, een chesterfield en aaibare goudgele velvet stoelen. De roomdivider deelt de grote woonkamer op in twee gedeeltes waardoor er verschillende knusse hoekjes ontstaan. 

STEFANIE

Basic, chique en het luxegevoel. Een compleet advies voor een fris appartement, met in de basis naturel tinten. Warm goud, zwart, rotan en aaibare stoffen in de details. Dat in combinatie met frisse en moderne posters met een tikkeltje roze. Huidige meubels en accessoires zijn zoveel mogelijk gecombineerd met nieuwe betaalbare varianten. 

theresia en rob

Een basis advies voor de benedenverdieping van een prachtig jaren 30 huis. Van klassiek naar modern klassiek met een stoer randje. Grote contrasten in zwart, wit en diep donkergroen. Dat in combinatie met warm hout en dikke stoffen. Plus een paar flinke statements. Ensuitedeuren in diep donkergroen en zwart krokodillenbehang op de schouw.

Rosalie en Roy

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis en de slaapkamer. Beneden: basic, modern, licht en knus. Met hier een daar een statement en een fel kleurtje. Boven: warm en intiem, chique en een plek om volledig tot rust te komen.

Gert en Manon

Een compleet advies voor een woonkamer inclusief eethoek in een jaren 60 huis. Uitgangspunt: licht, warme materialen, fijne planten, hier en daar een eyecatcher en een metallic schouw. 

Anna en Vincent

Interieuradvies voor de benedenverdieping van een nieuwbouwhuis. Uitgangspunt: het jaren 30 gevoel toevoegen, maar dan wel in een modern jasje. Met diepe blauwe kleuren, ensuite deuren, decortegels, en natuurlijke tinten en materialen. 

Marlies en martijn

Een familiehuis. Warm, maar zeker ook strak en modern. Met ruimte voor kinderen en genoeg opbergmogelijkheden. En met groen in de hoofdrol en als verbindende factor. 

greetje

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een appartement. Met een diepe blauw, warm hout en natuurlijk veel ruimte voor de urban jungle. 

TIM EN NINA

Advies met de finishing touch. Waar de basis al redelijk stond, is het geheel afgemaakt met passende kleuren, meubels en materialen. Resultaat: een strak en warm familiehuis.

Familie verbeek

“We willen heel graag een roze keuken, maar weten niet wat voor kleuren en materialen we precies moet kiezen. En hoe we dit kunnen combineren met onze bestaande meubels.” Ik mocht een plan maken. Het resultaat een fris en kleurrijk geheel, maar toch rustig en warm. 

WIM EN LISA

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Groningen. Een combinatie tussen modern en industrieel. Een knallende groen en warme materialen brengen de verschillende functies in verbinding.

willemijn

Compleet advies voor woonkamer en aangrenzende eethoek. Een diepe blauw, met als tegenhanger een frisse roze. Een knusse leesplek in de woonkamer en een speels behang. 

Joost en tineke

Compleet advies voor de woonkamer en eetkamer van een nieuwbouwwoning in Zuidhorn. Modern, een vleugje groen, hout, zwarte accenten en een opmaat gemaakte kast die eten en wonen van elkaar scheidt. 

sigrid en benni

Basisontwerp voor een tussenwoning.
Met een lichte basis en ‘a pop of colour’. 

daphne

Een ontwerp voor een drive-inwoning in Haren. Met zachte pastels, elegante gouden details en een frisse uitstraling.

leon + lisanne

Een compleet advies voor de woonkamer en keuken van een tussenwoning. Uitgangspunt: ruimte voor de kids, petrol, industrieel en vooral een gezinswoning. Door met verschillende kleurvlakken te werken speel je met de lange muur en doorbreek je makkelijk het grote witte vlak. Plus je geeft meteen subtiel een kader aan de keuken en het woongedeelte. 

fam. janssen

Ontwerp van een atelierwoning voor de familie Janssen.