ontdek de optie die bij jou past

Of je nu een grote of kleine vraag hebt, een volledig online advies wilt of liever bij jou thuis.
Ontdek de optie die past bij jouw vraag. 

duurzaam

Welke trede op de duurzaamheidsladder we nemen, dat is aan jou! Van tweedehands items, nieuw leven of duurzaam, lokaal en eerlijk geproduceerd. Ik ben aangesloten bij The Substitute en werk veel samen met allerlei duurzame specialisten.

online of thuis

Ik kom (meerdere keren) bij jou thuis langs of werk een volledig online advies uit op basis van foto's en een plattegrond.

zakelijk

Heb je een zakelijk verzoek? Een plan voor een restaurant, kantoor of winkel nodig? Bel of mail voor de mogelijkheden.

KLEINE VRAGEN

Woon je met plezier in je huis? Ben je over het algemeen best tevreden, maar mist er nog net iets? Een kleur op de muur, accessoires, kussens of bijvoorbeeld een fijne stoel? Dan is een (online) sparsessie of kleuradvies aan huis de perfecte optie voor jou!

SPARSESSIE

– Bij jou thuis
– Duur: 1,5 – 2 uur
– Ter plekke nemen we je vragen door. Denk aan: kleuren, praktische tips of accessoires
– Ik neem kleur- en materiaalstalen mee

Alleen gesprek: €185,-*
Met uitwerking nadien*: €260,-*
* Weergave (visueel) van gesprek + extra suggesties/tips + eventuele stalen thuis toegestuurd.

Vooraf mailen: foto’s ruimte + vragen + eventueel plattegrond. 

ONLINE SPARSESSIE

– Online 
– Duur: 0,5 – 1 uur
– Voorbereiding (bijv. inspiratieafbeeldingen/suggesties)
– Stel online je vragen via Google Meet 

Vanaf: €78,-* 

Vooraf mailen:
foto’s ruimte + vragen + eventueel plattegrond. 

Extra tijd: €49,- per uur (gerekend per 15 minuten)

KLEURADVIES

– Bij jou thuis
– Duur: 1 – 1,5 uur
– Ter plekke bekijken we samen de ruimte(s) en komen samen tot een kleurenplan
– Ik neem kleurstalen + waaiers mee
– Uitwerking nadien 
– Kleine kleurstalen thuisgestuurd (waar mogelijk)

Per ruimte: €160,-*

Vooraf mailen: foto’s ruimte + vragen + eventueel plattegrond. 

GROTE VRAGEN

Elk mens is uniek, elk huis anders en elke vraag net zo. Daar hoort natuurlijk een advies bij dat exact aansluit bij jouw vraag. Of je nu samen voor de start van de bouw, de indeling van je huis door wilt nemen, op zoek bent naar een creatieve combinatie van materialen en kleuren of het allemaal net iets beter voor de bril wilt hebben met behulp van 3D beelden. Jij stelt je eigen unieke pakket samen, met de onderdelen die voor jou belangrijk zijn. Zo gaan we samen de enorme lijst aan keuzes en mogelijkheden verkleinen, inzichtelijk en visueel maken zodat je uiteindelijk zelf weet welke richting je in kunt slaan voor het creëren van jouw thuis. Wil je meer weten? Laten we (video)bellen en kijken of het een match is!

Standaard pakketten vind ik maar standaard en standaard is iets wat ik zeker niet ben! Daarom stel je je eigen pakket samen. Hieronder vind je het menu, met alle onderdelen waar je uit kunt kiezen. Kom je er niet helemaal goed uit, bel of mail dan kunnen we samen kijken wat het beste past. Goed om te weten, elk onderdeel bestaat uit drie uren, à €175,- incl. btw, waarin we samen bij jou thuis aan de slag gaan of waarin ik een uitwerking maak. Hebben we niet genoeg tijd? Dan is het natuurlijk mogelijk om extra tijd bij te boeken, dit gaat allemaal in overleg. Ongeacht welke onderdelen jij op je menu hebt staan, maak ik een verborgen Pinterestbord met een extra set inspiratie, specifiek voor de onderdelen die je afneemt en passend bij jouw situatie. We spreken af bij de kick start en uiteraard kom ik tussendoor of nadien ook nog eens langs. Dit doen we ook in overleg. 

Pijl 2

menu

duurzaam interieuradvies groningen, ditisdil, interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, Noord-Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe

kick start

We gaan van start! We plannen een afspraak in en ik kom bij jou thuis langs. Vooraf heb je een vragenlijst ingevuld over je  stijl en sfeer, heb ik de plattegrond ontvangen en heb je doorgegeven wat je wensen zijn (bijv. een bank voor 6 personen, een grote eettafel of een kinderhoek.) Op basis van die ingrediënten gaan we bij jou thuis meteen aan de slag. Ik neem relevante kleur- en materiaalstalen mee, we nemen de vragenlijst op detail door en ik neem alvast ruwe indelingsopties mee (indien afgenomen). In deze eerste sessie van +- 1,5 -2 uur gaan we samen al behoorlijk praktisch aan de slag. 

Duur totaal: 3 uren – €185,- incl. btw*

De kick start is een vast onderdeel van het menu.

interieuradvies, woonkamer, woonkamerstyling, naturel, scandinavisch, basic, chique, naturel, licht, natuurlijk, geel, persoonlijk, interieurstyling, interieurontwerp, groningen, advies, binnenhuisinspiratie

stijl | sfeer | indeling

Aan de hand van de kickstart werk ik een moodboard uit dat een visuele weergave van de stijl en sfeer laat zien. Zo zie je welke kleuren, materialen en sfeer er voor je ruimte/huis wordt gebruikt. Verder werk ik een indeling (of meerdere) uit, in verhouding ingetekend. Dit kan eventueel ook in 3D, en is als apart menu item bij te boeken.

Duur totaal: 3 uren – €185,- incl. btw*

materialen + kleuren

In een materialen- en kleurenplan verzamel ik zoveel mogelijk stalen. Op basis van keuzes die jij al gemaakt hebt, of die in de kick start naar voren zijn gekomen. Ik werk in een plan een combinatie uit voor vloer, wanden, kozijnen, raambekleding en meubels. (Let op, ik geef bij de meubels enkel een materiaalkeuze mee, dus niet specifiek een meubelstuk). Op een plattegrond geef ik gemaakte keuzes aan en voor de wanden maak ik 2D aanzichten, zodat je een goede indruk krijgt hoe het eruit komt te zien.

Duur totaal: 3 uren – €185,- incl. btw*

interieuradvies, woonkamer, woonkamerstyling, naturel, scandinavisch, basic, chique, naturel, licht, natuurlijk, geel, persoonlijk, interieurstyling, interieurontwerp, groningen, advies, binnenhuisinspiratie

meubels

Toch meer houvast nodig en wil je graag specifieke meubelvoorstellen? Dat is wat ik voor je uitwerk in een meubelplan. Ik geef er een visuele weergave van, plus een shoppinglist zodat je precies weet waar je items kunt halen/bestellen. Op Pinterest verzamel ik daarnaast nog extra opties en alternatieven.

Duur totaal: 3 uren – €185,- incl. btw* 

Verlichting

verlichting

Goede verlichting maakt je ruimte aangenamer en geeft exact op de juiste plekken de gewenste sterkte. In een verlichtingsplan laat ik je zien op welke plekken je welk soort licht kunt toepassen en geef ik in een overzicht voorstellen voor passende armaturen, inclusief shoppinglist. 

Duur totaal: 3 uren – €185,- incl. btw*

woonkeuken, interieurontwerp, natuurlijk, warm, vrolijk, licht, hout, opstelling, keukeninspiratie, keukenindeling, ditisdil, interieurontwerp, interieuradvies Groningen, duurzaam interieuradvies

3D beelden

Heb je het nog niet helemaal voor ogen? 3D beelden geven je een goede indicatie van hoe je thuis uiteindelijk kan worden. Vanuit verschillende standpunten maak ik een visualisatie van de ruimte, waarin de gemaakte keuzes zo goed mogelijk verwerkte worden.

Duur totaal: 3 uren – €185,- incl. btw*

extra's

En dat is nog niet alles! Dit is ook nog mogelijk: 

– Voor de bouw meekijken naar de indeling
– Meubelstukken op maat (ontwerp + begeleiding meubelmaker)
– Ontwerp keuken
– Ontwerp badkamer
– Samen shoppen**

Prijs + specifieke info op aanvraag

* Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en gelden voor afgesloten ruimtes van max. 50 m2 en op basis van een ureninschatting. Ieder huis en mens is anders, daarom maak ik altijd een persoonlijke offerte op maat. De prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld en exclusief reiskosten van €0,30 per km, binnen een straal van 10 km rondom Groningen Stad is dit gratis. Bij afname van een advies werk ik zoveel mogelijk details voor je uit, geef je hier een daar suggesties voor leveranciers, winkels en uitvoerders. Wie de uiteindelijke uitvoering doet, dat is aan jou! Let op, een advies is een leidraad en geeft je richting. Uiteindelijk neem je mee wat voor jou helemaal kloppend en passend is.

Lees hier ook de algemene voorwaarden die gelden voor een interieuradvies. 

**  Ik werk samen met diverse winkels in het Woonforum Groningen en voor stoffering + vloeren met t Binnenhuis in Groningen. Op basis van het meubelplan en/of materialenplan gaan we samen de meubels shoppen die verkrijgbaar zijn bij het Woonforum. Ik stel je items voor en geef je alle info + specificaties (denk aan stoffen, opstelling en maatvoering). Plus een fijne korting voor jou!

Schuiven naar boven