ontdek de optie die bij jou past

Of je nu een grote of kleine vraag hebt, een volledig online advies wilt of liever bij jou thuis.
Ontdek de optie die past bij jouw vraag. 

duurzaam

Welke trede op de duurzaamheidsladder we nemen, dat is aan jou! Van tweedehands items, nieuw leven of duurzaam, lokaal en eerlijk geproduceerd. Ik ben aangesloten bij The Substitute en werk veel samen met allerlei duurzame specialisten.

online of thuis

Ik kom (meerdere keren) bij jou thuis langs of werk een volledig online advies uit op basis van foto's en een plattegrond.

zakelijk

Heb je een zakelijk verzoek? Een plan voor een restaurant, praktijk, kantoor of winkel nodig? Bel of mail voor de mogelijkheden.

KLEINE VRAAG

Woon je met plezier in je huis? Ben je over het algemeen best tevreden, maar mist er nog net iets? Een kleur op de muur bijvoorbeeld? Of sta je met je handen in je haar, middenin de verbouwing en moet je snel beslissen welke kleur er op de muur komt, dan is een kleuradvies iets voor jou!

KLEURADVIES

– Bij jou thuis
– Duur: 1 – 1,5 uur
– Ter plekke bekijken we samen de ruimte(s) en komen tot een kleurenplan
– Ik neem kleurstalen + waaiers + verschillende behangen mee
– Kleine uitwerking nadien 
– Kleur/behangstalen thuisgestuurd (waar mogelijk)

Per ruimte: €220,-*

Vooraf mailen: foto’s ruimte + vragen + eventueel plattegrond. 

GROTE VRAGEN

Elk mens is uniek, elk huis anders en elke vraag net zo. Daar hoort natuurlijk een advies bij dat exact aansluit bij jouw vraag. Of je nu samen voor de start van de bouw, de indeling van je huis door wilt nemen, op zoek bent naar een creatieve combinatie van materialen en kleuren of het allemaal net iets beter voor de bril wilt hebben met behulp van 3D beelden. Jij stelt je eigen unieke pakket samen, met de onderdelen die voor jou belangrijk zijn. Zo gaan we samen keuzes en mogelijkheden verkleinen, inzichtelijk en visueel maken zodat je uiteindelijk zelf weet welke richting je in kunt slaan voor het creëren van jouw thuis. Wil je meer weten? Laten we (video)bellen en kijken of het een match is!

Standaard pakketten vind ik maar standaard en standaard is iets wat ik zeker niet ben! Daarom stel je je eigen pakket samen. Hieronder vind je het menu, met alle onderdelen waar je uit kunt kiezen. Kom je er niet helemaal goed uit, bel of mail dan kunnen we samen kijken wat het beste past. Goed om te weten, elk onderdeel heeft een vertrekpunt van €250,- incl. btw en is per situatie verschillend. Weet je welke onderdelen passen bij jouw vraag? Dan maak ik op basis daarvan een offerte op maat, waarbij ik rekening houd met de wensen en de omvang van de ruimte(s). 

Pijl 2

menu

hoekje, lamp bordje, Detail, vis, interieurontwerp, realisatie, ditisdil, interieurontwerp groningen, interieurstyling, donker, woonboerderij, statement

kickstart

We gaan van start! We plannen een afspraak in en ik kom bij jou thuis langs. Vooraf heb je een vragenlijst ingevuld over stijl en sfeer, heb ik de plattegrond ontvangen en heb je doorgegeven wat je wensen zijn (bijv. een bank voor 6 personen, een grote eettafel of een kinderhoek.) Op basis van die ingrediënten verzamel ik alvast inspiratie afbeeldingen als vertrekpunt. Verder nemen we de vragenlijst en met name jullie wensen uitgebreid door. In deze eerste sessie van +- 1,5 -2 uur gaan we samen al behoorlijk praktisch aan de slag. 

De kickstart is een vast onderdeel van het menu.

interieuradvies Groningen, Blauwestad, warm, kleuradvies, indeling, Ditisdil, interieur, aardsetinten, terra, rood, groen, warm wonen, warm modern wonen, interieurstyling, duurzaam interieurontwerp

stijl | sfeer | indeling

Aan de hand van de kickstart werk ik een moodboard uit dat een visuele weergave van de stijl en sfeer laat zien. Zo zie je welke kleuren, materialen en sfeer er voor je ruimte/huis wordt gebruikt. Verder werk ik een indeling (of meerdere) uit, in verhouding ingetekend. Dit kan eventueel ook in 3D, en is als apart menu item bij te boeken.

Vanaf: €250,- incl. btw*

woonkamerstyling, meubels, groningen, ditisdil, interieuradvies, kleuren, materialen, nieuwbouw, terra, diep blauw, koningsblauw, aards, indeling, familiehuis, meerstad

materialen + kleuren

In een materialen- en kleurenplan verzamel ik zoveel mogelijk stalen. Op basis van keuzes die jij al gemaakt hebt, of die in de kickstart naar voren zijn gekomen. Ik werk in een plan een samenhangende combinatie uit voor vloer, wanden, kozijnen, raambekleding en eventueel andere grote vlakken (zoals een keuken). Op een plattegrond geef ik gemaakte keuzes aan en voor de wanden maak ik 2D aanzichten, zodat je een goede indruk krijgt hoe het eruit komt te zien.

Vanaf: €250,- incl. btw*

interieuradvies, woonkamer, woonkamerstyling, naturel, scandinavisch, basic, chique, naturel, licht, natuurlijk, geel, persoonlijk, interieurstyling, interieurontwerp, groningen, advies, binnenhuisinspiratie

meubels

Toch meer houvast nodig en wil je graag specifieke meubelvoorstellen? Dat is wat ik voor je uitwerk in een meubelplan. Ik geef er een visuele weergave van, plus een shoppinglist zodat je precies weet waar je items kunt halen/bestellen. Op Pinterest verzamel ik daarnaast nog extra opties en alternatieven.

Vanaf: €250,- incl. btw*

Verlichting

verlichting

Goede verlichting maakt je ruimte aangenamer en geeft exact op de juiste plekken de gewenste sterkte. In een verlichtingsplan laat ik je zien op welke plekken je welk soort licht kunt toepassen en geef ik in een overzicht voorstellen voor passende armaturen, inclusief shoppinglist. 

Vanaf: €250,- incl. btw*

interieuradvies, groningen, interieurstyling, kleur, blauw, groen, rood, humor, knipoog, kleurencombi, familiehuis, tweedehands, boeken, familiehuis, blauw, wit, intrieurontwerp, op maat, vintage, design

3D beelden

Heb je het nog niet helemaal voor ogen? 3D beelden geven je een goede indicatie van hoe je thuis uiteindelijk kan worden. Vanuit verschillende standpunten maak ik een visualisatie van de ruimte, waarin de gemaakte keuzes zo goed mogelijk verwerkte worden.

Vanaf: €250,- incl. btw*

extra's

En dat is nog niet alles! Dit is ook nog mogelijk: 

– Voor de bouw meekijken naar de indeling
– Meubelstukken op maat (ontwerp + begeleiding meubelmaker)
– Ontwerp keuken
– Ontwerp badkamer
– Samen shoppen**

Prijs + specifieke info op aanvraag

* Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen en gelden voor afgesloten ruimtes van max. 50 m2 en op basis van een ureninschatting. Ieder huis en mens is anders, daarom maak ik altijd een persoonlijke offerte op maat. De prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld en exclusief reiskosten van €0,30 per km, binnen een straal van 10 km rondom Groningen Stad/Haren/Peize is dit gratis. Bij afname van een advies werk ik zoveel mogelijk details voor je uit, geef je hier en daar suggesties voor leveranciers, winkels en uitvoerders. Wie de uiteindelijke uitvoering doet, dat is aan jou! Let op, een advies is een leidraad en geeft je richting. Uiteindelijk neem je mee wat voor jou helemaal kloppend en passend is.

Lees hier ook de algemene voorwaarden die gelden voor een interieuradvies. 

**  Ik werk samen met diverse winkels in het Woonforum Groningen en voor stoffering + vloeren met t Binnenhuis in Groningen. Op basis van het meubelplan en/of materialenplan gaan we samen de meubels shoppen die verkrijgbaar zijn bij het Woonforum. Ik stel je items voor en geef je alle info + specificaties (denk aan stoffen, opstelling en maatvoering). Plus een fijne korting voor jou!

Schuiven naar boven