thuis, interieur, ontwerp interieurontwerp, groningen, liefde, huis, iedereen

Het is je misschien niet ontgaan. Thuis is voor mij heel belangrijk. En zeker niet alleen mijn eigen thuis. Juist niet. Ik heb een fijn thuis en voel me thuis. In mijn huis, bij de vele lieve mensen om me heen en op deze wereld. Maar zeker de afgelopen tijd kom ik steeds meer tot het besef dat dit niet voor iedereen geldt. Of dat ook anders kan? Ja! Dat is waar ik voor sta, waar ik voor ga. 

Juist de afgelopen tijd zeg je. Ja, de wereld staat op z’n kop. Het hele jaar al. Het lijkt alsof de wereld aan het schreeuwen is. Omdat het zo lang al onze gekke dingen heeft moeten doorstaan. Met heftige bosbranden, een virus genaamd Corona die ons plots in de slow down modus brengt in huis, echt terug naar de basis. En laten we zeker de ontwikkelingen van de afgelopen weken niet vergeten. Rascisme. Met pijn in mijn hart heb ik de beelden gezien en verhalen gehoord. Ja ook ik was best wel een beetje blind eigenlijk. Maar het is nooit te laat om ergens voor te gaan staan, je stem te laten horen en een behoorlijke portie liefde de wereld in te sturen.

Een thuis voor iedereen

Ik zei al, ik voel me thuis. Ik heb een fijn huis. Geen showroom -gelukkig. Dat noem ik geen thuis. Maar een plek waar ik naartoe ga en me fijn voel. Waar het gezellig is en waar ik omringd wordt door fijne herinneringen en spullen. Dit is echt wat ik iedereen gun. Een plek waar je je goed mag voelen, of juist onderuitgezakt met een bord op schoot. Een thuis op deze wereld. De plek waar je dag in, dag uit naar terugkeert. Voor iedereen! Met liefde voor jou én de wereld. Want eerlijk is eerlijk, de wereld is het huis van ons allemaal.

 Een thuis, groot, klein, minimalistisch of grote gezellige bende!

interieur, accessoires, thuis, huis, liefde, iedereen, jou, details, groningen, interieurontwerp interieurstylist, interieur

Als je dit hebt gelezen voel je waarschijnlijk het belang van een thuis. Of het nou groot of klein is, hartje stad, of zelfs een gedeelde ruimte. Een thuis kun je overal en altijd creëren. Kom je er nou niet helemaal uit. Ik help je graag op weg! Met een kleine of grote vraag. Stuur me een berichtje, of zet het hieronder in de reacties. 

Schuiven naar boven