kussens, zomer, tuin

Kussenliefde | Voor de lange zomeravonden

Zon, zomer, lange avonden, een drankje en ultiem buiten ontspannen. Ik houd echt van buiten zijn, oké dat is misschien niets nieuws onder de zon. Maar ik kan echt ultiem genieten van de zonnestralen en de lange zomeravonden. En als kers op de taart, lekker wegkruipen tussen de kussens. Zachte kussens, gemaakt van natuurlijke materialen en op een eerlijke manier gemaakt. Maar ja waar haal je die en welke kies je dan? Ik zet mijn favorieten van dit moment voor je op een rijtje.

Wel zo fair

Cushion Carvalhal

Dit is mijn meest recente liefde! Van de webshop Urban Nature Culture kun je niet anders dan heel erg vrolijk worden. Een en al moois, met fijne materialen, zonder stoffige uitstraling. En nog fijner, de webshop heeft super veel verkooppunten. Grote kans dat er bij jou in de buurt ook een winkel is. Cushion Carvalhal heeft een subtiele print, en past wat kleur betreft al snel bij de rest van je verzameling kussens. Je koopt ‘m hier voor €27,95.

Bio Katoen Blauw Twist

Dat ik een behoorlijke Dille & Kamille fan ben is volgens mij wel duidelijk. Ik houd van de eenvoud, van de natuurlijke materialen, de geuren en de rustgevende muziekjes. En ook deze kussenhoes gemaakt van biologisch katoen past absoluut heel goed in mijn favorieten lijstje. Plus, je shopt ‘m voor maar €9,95.

WAAR?

Waar niet? Sinds kort zijn ze in ieder geval ook weer in het Groningse straatbeeld terug te vinden. Na een kleine pauze zijn ze weer terug van weggeweest. Een winkel en een online shop – waarenhuis – vol duurzame en eerlijke spulletjes. En maar liefst twee favoriete kussens in de aanbieding. Kussen geometrische print ECO design (€24,50), heeft een speels effect met z’n grafische vormgeving en rustig kleurtje. Kussenhoes ‘Graphic’ uit de collectie Fair Forward (14,50) is met een zeefdruk techniek handmatig in India aangebracht op de kussenhoes. Mooi kussen, met een mooi verhaal.

Zo dat waren mijn favorieten van dit moment. Ik ben benieuwd naar jouw favorieten. Hoewel ik liever niet bij de ‘grote’ ketens shop, kan ik me voorstellen dat ik daar nog enigszins een uitzondering in ben. Daarom nog een leuke tip. In de conscious collectie van H&M Home vind je ook super mooie kussens. Dan shop je al een stuk bewuster, want hé iedere stap is er één.

Fotocredits gaan uit naar Urban Nature Culture, Dille & Kamille en WAAR. Dit stuk is geschreven op basis van mijn eigen persoonlijke voorkeuren en bevat geen gesponsorde items.

Geef een reactie

Schuiven naar boven