fruitvliegjes, hack, tip, oma's raad, diy

Fruitvliegjes. Zo kom je d’r vanaf (op een natuurlijke manier)

Fruitvliegjes, ze doen in principe geen vlieg kwaad. Toch houden we d’r niet zo van. Ze lijken soms overal vandaan te komen. Gelukkig kun je ze met deze tip makkelijk vangen zonder chemische troep te moeten gebruiken.

Hoewel dieren doden niet echt in mijn aard zit. Vind ik deze rakkers in m’n keuken toch niet zo’n fijn idee. Al helemaal niet als ze het op mijn eten gemunt hebben. Daarom vang ik ze op deze natuurlijke manier!

Oma’s fruitvlieg hack

Oma wist het allang. Fruitvliegjes houden van azijn. Doe daarom een laagje natuurazijn of appelcider azijn (werkt nog beter vind ik) in een kopje. Top hem af met een drupje afwasmiddel en je vliegenvanger is gereed. Wil je hem nog iets beter optimaliseren? Doe dan een laagje plasticfolie of aluminiumfolie over je beker en prik hier gaatjes in.

Succes!

Geef een reactie

Schuiven naar boven