binnenkijken, interieurontwerp, ditisdil, appartement, stijlvol, strak, blauw, warm, fris, licht, natuurlijk, hout, thuis, Groningen, DITISDIL

Greetje

Na 10 jaar gedaan te hebben met het interieur van mijn woonkamer, vond ik het tijd voor wat anders. In de loop van de tijd was mijn smaak veranderd, maar ik kon er zelf geen draai aan geven. Nieuwe kleren zijn makkelijker gekocht dan bijvoorbeeld een nieuwe kast.

Gelukkig was daar Jildou! Jildou heeft een luisterend oor (ze is oprecht geïnteresseerd in de persoon achter het interieur) en een heel creatief brein, dus wist eigenlijk meteen hoe mijn nieuwe woonkamer eruit moest komen te zien, het eindresultaat liet niet lang op zich wachten.

Dat eindresultaat was/is verbluffend! Dit had ik zelf niet kunnen dromen (laat staan zelf bedenken :-)) De nieuwe meubels die in mijn interieur komen, zijn betaalbaar en er is voldoende ruimte voor mijn planten. De wensen die ik van te voren had, zijn allemaal werkelijkheid geworden.

Nu ben ik druk met verven en mijn inrichting te shoppen en bij tussentijdse vragen kan ik nog steeds bij haar terecht. Dit is zo fijn! De nazorg is dus ook goed geregeld als je samenwerkt met Jildou. Kortom, ik kan iedereen het interieuradvies van Jildou aanraden. Ik voel me weer thuis in mijn eigen huis en daar kan geen geld tegen op!

Geef een reactie

Schuiven naar boven