Moodboard zolder, stijl en sfeer, warm, rust, licht hout, blauw, DITISDIL

PORTFOLIO | De multifunctionele zolder

Stel je hebt een zolder van zo’n 30 m2. Het is er heel licht, op dit moment nog één grote ruimte en je wilt er een logeerbed hebben, kunnen masseren, sporten, werken, wassen en veel, heel veel opbergen. Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat het licht blijft en rustig tegelijk? Met die vraag ging ik aan de slag.

De bewoners gaven zelf al aan de ruimte wel op te willen delen. Met dat uitgangspunt zijn we aan de slag gegaan. De ruimte ging in twee met heel veel glas en mogelijkheden om met het licht te kunnen spelen. Kasten met erboven ramen. Een grote kastenwand en veel openheid in de ruimte, zodat je precies dat kunt doen waar je op dat moment behoefte aan hebt. En zelfs kunt werken en masseren/wassen/sporten tegelijk.

Het kleuren – en materialenpalet bestaat uit blauw, licht hout, cognac en veel fris wit. Afgemaakt met veel natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan, jute en uiteraard planten.

Heb je ook een ruimte waar die multifunctioneel mag zijn en kom je er niet helemaal uit? Ik help je graag! Samen kijken we naar je wensen, ik maak verschillende indelingen zodat het overzichtelijk is wat de mogelijkheden zijn en ik help je uit de brand met het combineren van verschillende materialen en kleuren. Bekijk hier mijn laatste projecten of stuur me een berichtje.

Geef een reactie

Schuiven naar boven