zonnebloemen, simpel, geluk, momenten, happy

JULI | De happy moments van deze maand

Juli, waar ben je gebleven. Je ging zo snel. Tijd om even terug te blikken. Vanaf nu ga ik iedere maand terugblikken. Kijken naar de momenten waar ik echt heel blij van werd en word. Geluk zit ‘m vaak in de kleine dingen.

juli, happy moments, klein geluk

Obstacle run, een boek en de bieb

En veel kleine dingen waren er zeker, grote ook trouwens. Ik houd wel van een uitdaging. En ik heb mezelf wat dat betreft behoorlijk uitgedaagd. 12 km lang, door de sloot, als een aap slingerend over de sloot, over muren, touwen en veel, heel veel modder. Maar man wat was ik trots en blij dat ik dit heb gedaan. Het was één grote speeltuin. Daar tegenover stond dat ik ontzettend heb genoten van rustig aan doen. Niets fijner dan een kop koffie en een boek op schoot. Hoe leuk is het dan om mijn studie Interieurarchitectuur te mogen afsluiten met een super mooi ontwerp voor een bibliotheek.

Plantjes, Denemarken en familie

Ik word wakker. Doe de gordijnen open. En zie mijn plantjes groeien. Intens gelukkig. Of met de trein door Duitsland en Denemarken op naar m’n ouders in Denemarken. Fietsen door het prachtige duinlandschap en op jacht in de kringloopwinkel. En waar ik dan echt heel erg blij van word? Tijd doorbrengen met vrienden en familie. Thee drinken, barbecueën, samen koken en met een koel drankje aan de waterkant. ‘S avonds sterren kijken en goede gesprekken voeren.

En zo kan mijn lijst nog oneindig lang doorgaan. Een lijst vol met kleine én grote geluksmomenten. Momenten waar bij stilgestaan mag worden. Waar ik vooral heel blij van word. Waar word jij blij van?

Geef een reactie

Schuiven naar boven