OPEN | Juist nú is je huis je waardevolste bezit

Jup, thuis. We zijn er inmiddels letterlijk dag en nacht te vinden. Werken, spelen, koken, diner in restaurant mi casa, de thuisbios en natuurlijk de plaatselijke spa.

Nu we aan huis gekluisterd zitten wordt het opeens heel duidelijk: thuis is de belangrijkste plek op aarde. Je eigen plek, de plek die bij jou past. En vooral de plek waar jij helemaal jij kunt zijn (en de rest van je huisgenoten uiteraard ook!). Je thuis.

Misschien voel je je helemaal op je plek en ben je ontzettend blij. Of heerst er een behoorlijke schoonmaak- en veranderdrang (guilty). Maar weet je misschien niet goed hoe, wat en waar (wanneer zul je waarschijnlijk wel uitkomen). En exact daarbij help ik je graag verder op weg. Ik werk vanuit huis, annex kantoor gewoon door aan het transformeren van huizen in thuizen. Heel veel kan ik gelukkig gewoon online voor je regelen en uitwerken. Inmiddels heb ik online de eerste mensen verder kunnen helpen.

Of je vraag nu groot of klein is, ik help je graag op weg! Daarom introduceer ik iets nieuws: de quick fix. Juist voor de kleine vragen, de struggles en keuzestress. We plannen een online sessie in en ik beantwoord zo goed mogelijk jouw vragen! Mocht je vraag groter zijn, dan kan ik natuurlijk ook meer voor je uitwerken. Alles geheel afgestemd op jouw vraag en behoefte. Wat de mogelijkheden precies zijn? Dat vindt je hier!

Hoe zit jij thuis? Verder kletsen over de mogelijkheden? Stuur een mail of vul het formulier in.

Geef een reactie

Schuiven naar boven