Over mij

interieuradvies, Groningen,ditisdil, interieur, interieuradvies, thuis, van huis naar thuis, binnenhuis, interieurontwerp, interieuradvies, gezellig, gratis

DIT IS DIL
Aangenaam, ik ben Jildou. De persoon achter DITISDIL. Nu hoor ik je denken, ditisdil en Jildou…. bedoel je niet dit is Jil? Ja, had ook gekund. Maar stiekem ga ik al sinds mijn vierde door als De Dil. Althans voor mijn vader dan. En nu ook meteen voor de hele wereld.

Mijn hele leven ben ik al bezig met interieur. Zo tekende ik vroeger alleen maar huisjes en interieurs of meubels. Speelde ik oneindig lang De Sims om huizen te bouwen en ontwerpen en veranderde mijn slaapkamer regelmatig wat indeling en kleur betreft en maakte ik al veel zelf. En daar is de laatste jaren niet veel in veranderd. Behalve dat het allemaal (gelukkig) een tikkeltje professioneler is geworden.

Na een aantal jaren Wonen&Co de beurs georganiseerd te hebben in Groningen, werd het tijd om nog directer met mijn grote passie aan de slag te gaan. Een jaar later heb ik de opleiding Interieurarchitectuur- en ontwerp succesvol afgerond en inmiddels tientallen mensen blij gemaakt met het creëren van een fijn thuis.

ditisdil, interieurstyling, interieuradvies, interieurontwerp, Noord-Nederland, Groningen, Friesland, Drenthe

Ik houd van eenvoud, speels, kleur en het liefst met een dikke knipoog hier en daar. Verder heb ik een groot hart voor de wereld waar we op leven. Ik maak daarom graag gebruik van natuurlijke- en kwalitatief hoogwaardige materialen en combineer het liefst zoveel mogelijk items die je nu al hebt (en blij mee bent).

En niet geheel onbelangrijk: het draait allemaal om jou! Om van jouw huis echt je thuis te maken. Niks geen showroom, maar een fijne en persoonlijke omgeving. Ben jij klaar voor jouw thuis?

Laten we (vrijblijvend) een kop koffie (of thee) drinken en kijken naar de mogelijkheden. Of bekijk hier alvast de opties die ik heb en de projecten die ik afgerond heb.

Geef een reactie

Schuiven naar boven