ditisdil, resultaat, interieurontwerp, interieurstyling groningen, duurzaam interieur, maatwerk kast, persoonlijk interieur, stoer, groen, warm

PORTFOLIO | Binnenkijken in een warm familiehuis

Meer dan een jaar geleden liet ik de bewoners achter met een heel aantal papieren en stalen dat samen een uitgewerkt plan vormt voor hun nieuwe huis. Een ruim familiehuis wat wel wat extra knusheid kan gebruiken. En waar de één vooral van strak en wit is (mag jij raden wie man/vrouw) en de ander liever toch een beetje kleur en warmte toevoegt.

Doe dit in de mix en je krijgt een lichte basis, met donkere details, een vleugje groen, warm hout en niet één maar twee statements. Namelijk een grote op maat gemaakte kast, inclusief schuifdeur in het donkergroen. Deze kast verdeeld de kamer in het woongedeelte en de keuken inclusief eethoek. Hierdoor ontstaat er meer knusheid en behoud je de verbinding door de schuifdeuren van glas die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. Het andere statement is het gigantisch grote fotobehang van New York. Zodra je vanuit de hal binnenkomt stap je regelrecht op de skyline van New York af, één van de favoriete bestemmingen van de bewoners. Met deze beelden liet ik de bewoners destijds achter:

En nu een jaar later mocht ik komen kijken naar het resultaat en is het zoveel mooier geworden, dan ik überhaupt kan vastleggen. Uiteraard heb ik wel een poging gedaan:

En wat vind jij? Gelukt? Denk je nu zelf ook, Jildou kun je me ook helpen bij het creëren van een thuis! Kijk dan hier voor alle mogelijkheden, voor grote en kleine vragen. Of bel/mail me om te kijken wat er bij jou past.

Geef een reactie

Schuiven naar boven