indianen, levenslessen, levensvisie, tweedehands, interieur, interieuradvies, interieurontwerp, niet nieuw, opknappen, Groningen, styling, interieurinspiratie

Binnenkijken in een warm appartement, met: blauw in de hoofdrol

binnenkijken, interieurontwerp, ditisdil, appartement, stijlvol, strak, blauw, warm, fris, licht, natuurlijk, hout, thuis, Groningen, DITISDIL

Binnenkijken. Het is zo’n heerlijke hobby. Althans, laat ik voor mezelf spreken. Ik heb het altijd mega interessant gevonden. Hoe wonen anderen? Wat hebben ze met de ruimte gedaan? Wie wonen er en wat houdt ze bezig? Volgens mij ben ik zeker niet de enige die het heerlijk vind om ongegeneerd te loeren. 

Wat ik nu helemaal leuk vind, is om binnen te kijken bij de mensen waar ik een ontwerp voor heb mogen maken. Een ontwerp werkelijkheid te zien worden en al helemaal het zien van de reactie van de bewoners. Daar doe ik het voor! Oké genoeg gekletst, tijd om te loeren.

3, 2, 1… entree

Alsof zij Kees Tol was en ik de bewoner die stond te popelen om het resultaat te bewonderen van mijn nieuwe huis. Zo grappig. Toen de deur eenmaal openging, liep ik met net zoveel verbazing en vooral blijdschap naar binnen. Alsof ik geen idee had wat ik zou kunnen verwachten. Ook al was ik het toch echt die het hele plan had uitgewerkt haha. Het was nog mooier dan ik had durven hopen. Kleuren pakten nog beter uit in het echt en het geheel klopt gewoon. En ik was niet alleen blij, Greetje die er dag in, dag uit binnen wandelt is nog een tikkeltje blijer (YES!). “Als vrienden en familie voor het eerst binnenkomen zeggen ze: huh wat is hier gebeurd? En heb je ook een nieuwe bank? Oh en prachtige mooie nieuwe vloer ook! Lachend vertel ik ze dan, dat juist die items er altijd al waren, maar nu opeens helemaal tot hun recht komen”, aldus Greetje.

binnenkijken, interieurontwerp, ditisdil, appartement, stijlvol, strak, blauw, warm, fris, licht, natuurlijk, hout, thuis, Groningen, DITISDIL
binnenkijken, interieurontwerp, ditisdil, appartement, stijlvol, strak, blauw, warm, fris, licht, natuurlijk, hout, thuis, Groningen, DITISDIL

De schilder vroeg nog aan me: weet je het echt zeker?

Strak, stijlvol, fris en warm

Dat was het uitgangspunt van het ontwerp. Met diepe blauwgrijze kleuren, gecombineerd met zwart, wit en warm hout én natuurlijk lekker veel planten. Een knipoog hier en daar. Statements en het Meisje met de parel aan de muur. Eigenlijk was het Meisje met de parel het uitgangspunt van het hele ontwerp. Met blauwe en gele tinten. Ik vind het heel belangrijk om te werken met persoonlijke items en van daaruit het geheel vorm te geven. Zo ontstaat er geleidelijk een persoonlijk huis dat past. Een thuis!

Voor en na

Altijd leuk om het verschil te zien. Hoe het was en hoe de vlag er nu bij hangt. Schuif naar rechts voor het resultaat!

binnenkijken, interieurontwerp, ditisdil, appartement, stijlvol, strak, blauw, warm, fris, licht, natuurlijk, hout, thuis, Groningen, DITISDIL
binnenkijken, interieurontwerp, ditisdil, appartement, stijlvol, strak, blauw, warm, fris, licht, natuurlijk, hout, thuis, Groningen, DITISDIL

interieur, greetje, review, interieurontwerp, portfolio
Ontwerp

Houd jij ook zo van gluren? Of wil jij misschien ook graag de Kees Tol van dit verhaal zijn en mij het resultaat laten zien? Het kan allemaal! Ontdek hier de mogelijkheden voor een passend ontwerp op maat, of juist een beetje hulp bij kleinere keuzes. 

Geef een reactie

Schuiven naar boven